JÖNSSON FØR HAUGESUND: - Det blir en fysisk kamp det og

Mandag går vi løs på årets andre seriekamp mot Haugesund og Jönsson venter en ny fysisk batalje.

Annonse:

Hovedtrener Jan Jönsson er godt fornøyd med å endelig ha kommet i gang og unnagjort serieåpningen. 
- Ganske klart vår beste kamp i år. Og det er naturlig. Vi har ikke hatt så mange treningskamper og har hatt en jevn stigning i prestasjonene der. 

- Foruten poenget, så er det en hel del i vår innsats som jeg liker og som vi skal ta med oss videre, fortsetter han. 

Jönsson lot seg åpenbart engasjere av å endelig lede laget i en tellende kamp igjen. I tileggstiden oppstår det en situasjon som leder til at svensken får karrierens aller første gule kort. 

Hør forklaringen på situasjonen og hele intervjuet her

 

Haugesund neste
På mandag klokken 18:00 venter en bortekamp i Haugesund. Haugesund sesongåpnet forrige søndag borte mot Sarpsborg i en kamp som endte 0-0. Jönsson ser for seg en ny fysisk kamp på naturgresset i Haugesund. 

- Vi må ta visse hensyn til underlaget. Vi må fighte og være litt mer klar for nærkamper enn i en vanlig kamp. Det gjelder å stå opp i arbeidsinnsatsen og i det fysiske. Det skal vi være forberedt på. 


Nye fjes på trening
Torsdag var våre to nye spisser Oleksiy Khoblenko og Uche Great Sabastine ute av karantene og for første gang på treningsfeltet.

- Det ser spennende og interessant ut. 

Jönsson som på intervjuets tidspunkt kun hadde hatt én økt med nyervervelsene, kan røpe at spissene kan være aktuelle for kamptroppen allerede mot Haugesund.

Kampen vises på Discovery+

khoblenko3
Oleksiy Khoblenko
uche2
Uche Great Sabastine

 

Annonse fra Obos-ligaen: