Jönsson gjør comeback i Stabæk

Det er med stolthet og stor glede vi kan melde om at Jan Jönsson er tilbake på Nadderud. Svensken har signert en avtale ut sesongen.

Annonse:

Tirsdag formiddag ble det klart at svenske Jan Jönsson tar over hovedtrener-ansvaret med umiddelbar virkning. Svensken har tidligere vært hovedtrener i Stabæk i perioden 2005-2010, hvor han blant annet ledet klubben til seriegull i 2008. I tillegg til å ha tatt klubben opp fra 1. divisjon i 2005, tok svensken Stabæk til sølv i 2007, og bronse i 2009. Nå ser Jönsson frem til en ny periode på Nadderud, og sier at han gleder seg til å lede klubben på nytt.

– Det føles veldig bra. Det har gått kjapt, og jeg har ikke hatt fri så lenge etter at jeg var ferdig i Japan. Jeg hadde egentlig sett frem til en sommerferie i Sverige, men dette er et vel så godt alternativ! Klubben betyr noe ekstra spesielt for meg, det er den klubben jeg har vært lengst i som trener. Det betyr veldig mye for hjertet og sjelen. Dette skal bli veldig interessant, og veldig spennende.

Stabæk står med syv poeng etter åtte kamper, og Jönsson er klar over utfordringene som har vært innledningsvis i sesongen. Han sier selv at det gjelder å fokusere i nuet, og se på hva man kan forbedre utover i sesongen.

– Det handler om å fokusere på nuet, og forberede seg så godt man kan før Tromsø-kampen. Jeg har fulgt Stabæk på avstand, så jeg vet jo at det klubben har et velfungerende akademi og veldig mange bra ungdommer som kommer frem. Vi skal fokusere på spillet og prestasjonene, sier en entusiastisk Jönsson.

Se Jönssons comeback-kamp på Nadderud. Kjøp billett her.

Jönsson er en populær mann blant Stabæk Support, og ser frem til å levere resultater som skal glede Bærums-publikummet.

– Vi skal levere spilleglede, som skal lede til glede for supporterne.


 

Annonse fra Eliteserien: