Jönsson: - Vi må jobbe hardt for hverandre

Søndag reiser Stabæk til sørlandet for å jakte ny borteseier. Hør Jönssons tanker før Start-kampen.

Annonse:


Laginnsatsen har vist seg å være svært viktig. Elleve heltente spillere på banen til enhver tid har sørget for poeng i de tre siste kampene. Dette bygger laget videre på når vi søndag møter Start på bortebane.

- Det er viktig at laget henger sammen og jobber hardt for hverandre. Start er et bra lag som har fått dårlig betalt, spesielt i sine hjemmekamper, men det er imponerende at de tar poeng i Bergen og tok poeng mot Rosenborg hjemme sist kamp.

- Vi har trivdes på bortebane. Vi må fortsette fokuset på vårt eget spill og et bra forsvarsspill som legger grunnlaget for et effektivt og bra angrepsspill, sier hovedtreneren til Stabæk Media.

Med dagens tette kampprogram roser Janne spillerne for å nullstille seg og stille opp klare til nye kamper, etter kun få dagers pause.

- De er flinke gutter til å ta vare på kroppen og sjelen. De bearbeider kampene på riktig måte og blir ferdig med det.

Sist inn portene på Nadderud er Erik Botheim. Jönsson er svært fornøyd med å ha 20-åringens angrepsferdigheter i Stabæk, men gleder seg også over vår japanske spiss som fikk vist seg frem i sist kamp.

- Både i spillet og han smelter godt inn i gjengen. Det vi fikk i Ålesund etter kun en trening var veldig bra. Han og Koske (Kinoshita) deler på kampen og blir delaktige begge to i seieren. Det var et ønskescenario, avslutter Janne.

Annonse fra Eliteserien: