Jubler for proffkontrakt

Han har ikke spilt for andre klubber enn Stabæk. Nå har den blaa drømmen gått i oppfyllelse for Tobias Borchgrevink Børkeeiet (18).


Tobias Borchgrevink Børkeeiet startet å spille fotball i Stabæk da han var fem år gammel. I april fyller han 19 år, og nå står han altså her med proffkontrakt i favorittklubben. 

Drømmen har vært å spille for A-laget til Stabæk, og nå har den gått i oppfyllelse.

— Tobias Borchgrevink Børkeeiet

- Det er selvfølgelig veldig stort for meg. Jeg har sett opp til A-laget helt siden jeg var liten gutt. Drømmen har vært å spille for A-laget til Stabæk, og nå har den gått i oppfyllelse, sier han stolt til Stabak.no. 

Ekte Stabæk-gutt

18-åringen er flasket opp i Stabæk-land, nærmere bestemt i Kleivveien. Som barn var han alltid å finne på Nadderud.

- Jeg var en del av junior support da jeg var liten. Da gikk jeg på kamper og heiet sammen med de andre juniorene. Jeg har også en familie som har vært mye på kamper og støttet Stabæk opp igjennom. Vi har hatt sesongkort hvert år, forteller Børkeeiet. 

Anvendelig

Tobias kan bekle ulike roller, og er med sine 187 cm en god mann å ha både på midtbanen og i midtforsvaret. Nå gleder han seg som et lite barn til å løpe ut på Nadderud stadion som A-lagsspiller. 

- Jeg har alltid vært rundt Nadderud. Jeg bor på Bekkestua og har vært hundrevis av timer på kunstgresset og sett bort på gressbanen her. Det blir utrolig gøy når det skjer, sier Børkeeiet. 

NB: Borchgrevink Børkeeiet dro til med en lekker lobb og sørget for at Stabæk gikk opp i en 3-0-ledelse hjemme mot Kongsvinger i ettermiddag. Det var hans første mål for A-laget. 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: