Øystein Ettrelid Enk

Juletresalg på Nadderud

Fra 5. til og med 23. desember vil Fanzoneområdet være fylt med vakre juletrær, deilig førjulsstemning, bålpanner og lavo. Og du kan få med deg blaa julegaver i samme slengen.

Annonse:

Juletreleverandør og lydteknikker(!) Øystein Ettrelid Enk fra Ål i Hallingdal, har tatt med seg hundrevis av flott trær til Nadderud i år, både vanlig gran og edelgran. Nå venter de grønne og glittrende bare på å komme i hus hos hyggelig Bærumsfolk.

Fra Rema på Bekkestua til Stabæk på Nadderud

Øystein har lang erfaring med juletrær.

- Det kan jeg vel si, ja, jeg startet som 12-13-åring på Geilo, og jeg har solgt mange juletrær siden den gang - også i Bærum. De siste syv årene har jeg holdt til ved Remabutikken på Bekkestua, så jeg har mange gode og trofaste kunder i området her. Jeg gleder meg til å se dem på denne nye og veldig hyggelige salgsplassen ved Nadderud stadion. Og i år kan kundene mine også kjøpe med seg  fine, blaa Stabæk-effekter som passer perfekt under mine trær.

 

Øystein lover også 10% rabatt på juletrær til sesongkortholdere. Og kanskje til de som har på seg eller kjøper en Stabæk-lue, et skjærf eller noe annet i de herlige blaafargene våre, også?

På hjul med Valkyrien Allstars

Juletresesongen er som kjent veldig kort og intens, så når den er over går Øystein tilbake til sitt "vanlige" liv, som lydteknikker og med sceneproduksjon i eget produksjonsselskap.

- Det finnes vel ikke et mer utpreget sesongarbeid enn det å selge juletrær, men det er en veldig hyggelig og viktig ekstrajobb for meg. Jeg er spesielt glad for denne jobben i år når det aller meste er avlyst, sier Øystein, som i normale tider reiser fast med velkjente Valkyrien Allstars.  

Åpningstider

Juletrærne er bittelitt forsinket, så i stedet for salgsåpning fredag 4. desember er den utsatt til lørdag 5. desember  klokken10.00. Ellers følges de rause åpningstidene under til punkt og prikke!

5. - 10. desember: 10.00 til 19.00

11. - 22. desember: 10.00 til 21.00

23. desember:  10.00 til 15.00

Hjertelig velkommen til grønn og blaa julehandel på Nadderud!

 

Annonse fra Eliteserien: