Kalasseier på Nadderud

Stabæk leverte stor underholdning på eget gress.

Stabæk - Aalesund 4-0

Slik var kampen:

12 min. Antonsson plukker opp et utspark og med Aalesund-spillere hakk i hæl drar han på mot mål. Avslutningen går midt på keeper.

17 min. Maatsen fyrer av fra like utenfor sektstenmeteren. Ballen dupper oppå nettaket.

22 min. Maatsen igjen. Kommer litt for tett på keeper Andreas Lie. Han får stoppet forsøket.

26 min. Kostadinov med et tungt skudd fra distanse. Lie slår unna.

27 min. Stabæk ruller opp igjen. Edvardsen avslutter. Keeper må gi til corner.

På det påfølgende hjørnesparket rager Amankwah høyest. Men kapteinen vår får ikke presset ballen under tverrligger.

29 min. Stabæk kjører kampen. Marcus Antonsson er på farten igjen. Går innover i banen og avslutter med venstre. Ballen sniker seg like utenfor.

31 min. Edvardsen går i bakken innenfor sekstenmeteren. Straffe?

34 min. Edvardsen blir meid ned. Frisparket renner ut i ingenting.

39 min. 1-0. Emil Bohinen får drømmetreff. Frisparket suser forbi Lie – helt oppe i høyre hjørne.

52 min. 2-0. Fantastisk soloraid fra Oliver Edvardsen som gjør alt selv. Han er nå toppscorer i Stabæk.

57 min. 3-0.  Stabæk tar ikke foten av gasspedalen. Ruller opp et nytt angrep og Solheim setter hjemmelagets tredje for kvelden.

81 min. 4-0. Valsvik rager høyest på en corner og stanger inn 4-0. For en kamp av de Blaa.