Kan vi friste med en plass på laget?

Stabæk Fotball har en stor og variert gruppe samarbeidspartnere, og vi har plass til flere, både små og store. Hjertelig velkommen til klubben og "Nettverket som leverer".

Annonse:

Stabæks partnernettverk består av 83 samarbeidspartnere fordelt på fire "nivåer" - fra store regionale og nasjonale partnere som  SpareBank 1 Østlandet og OBOS, til små, lokale perler, som Høvikveien Kjøtt&Kolonial og Brødrene Kolstad instalasjon.

Velfungerende nettverk

Salgs- og partneransvarlig i Stabæk, Veronika Paulmann, er mektig stolt over klubbens samarbeidspartnere, og ikke minst imponert over hvordan de jobber for å styrke nettverket de er en del av.

- Partnerne har et sterkt ønske om samhandling, de tar seg tid til å bli kjent med hverandre og med hva de ulike aktørene har å tilby nettverket. Og denne samhandlingen er nok selve DNA'et i vårt velfungerende nettverk, sier Paulmann.

En vesentlig årsak til det gode DNA'et er de varierte møteplassene klubbens partnere har. Den viktigste er selvfølgelig Nadderud stadion på kampdager, med mat før kamp og mingling i VIP-teltet i pausen. Mange gryende vennskap og gode samarbeid har sin opprinnelse her.

Fargerik og raus partnergruppe

- De ulike møteplassene vi har er viktige, ja. I tillegg til stadion er de årlige partnerturene en viktig møteplass. Sist gikk den til Stockholm og landskamp mellom Sverige og Norge. På disse turene tilbringer partnerne et par dager sammen og blir kjent på en ny måte. Businessen ser vi ofte kommer av seg selv, for eksempel over en lunsj på en hyggelig uterestaurant.

Paulman snakker av erfaring, hennes første møte med Stabæk Fotballs samarbeidspartnere var nettopp på partnerturen til Stockholm.

- For en flott måte å komme inn i gruppen og bli kjent på! Det er ofte enklere å knytte kontakter og gjøre avtaler utenfor møterommene.

Hun vil også gjerne poengtere at Stabæk Fotballs partnere er en fargerik gruppe.

- Det er ingen forpliktelser når det kommer til favorittklubb, nei, vi har partnere fra mange konkurrerende klubber. Det er bare forfriskende!

Varierte møteplasser

Markedskonsulent Erik Eieland avslører gjerne at Stabæks partnere heller ikke nødvendigvis er fotballfrelste - i hvert fall ikke i utgangspunktet.

- Vi har mange partnere som har helt andre hovedinteresser enn fotball, men som er med på grunn av partnernettverket vårt. Og vi har selvfølgelig en rekke møteplasser og arrangementer som ikke på noen måte involverer fotball.

Eieland nevner i fleng golfturnering, Hjemme hos, partnerturer, frokostmøter, møtecup og partnerturnering - i fotball, ja.

- Her er det bare å velge og vrake, eller bli med på alt. Og det skal sies at selv de minst fotballinteresserte ofte etter kort tid i nettverket vårt trives veldig godt både på Nadderuds tribuner og i VIP-teltet. Det er selfølgelig hyggelig å høre for oss som vertskap!

Han legger til at i disse koronatider har konseptet "Ute hos" slått godt an. Det innebærer små turgrupper satt sammen etter ønske og behov fra samarbeidspartnerne, og er en erstatning for "Hjemme hos". Digitale møter har det også blitt en hel del av.

- Et utfordrende og lærerikt år

Salgs-og markedssjef Anne-Birgitte Svae-Kvifte har, sammen med sine medarbeidere, lært å finne nye møteplasser for samarbeidspartnerne dette underlige året. 

- Covid-19 pandemien satte en rask stopper for alle planer som gjaldt kampdagsopplevelser, fysiske møteplasser og å bygge tilhørighet gjennom gode opplevelser både på og utenfor banen. På tross av pandemien har vi likevel greid å skape engasjement for våre eksisterende partnere. Blant annet har rusleturer og golfspilling vært en hit i år.

Hun vil bruke erfaringene de fikk og kreativiteten som oppstod gjennom et vanskelig år for alt det er verdt.

- Gode tilbakemeldinger fra partnerne gjør at vi kommer til å utvikle våre møteplasser videre. Og pandemien har vist oss at vi virkelig har Blaa' samarbeidspartnere som har støttet oss i tykt og tynt - også dette året. Gjennom 2020 har vi blitt enda bedre kjent med nettverket vårt, hver og en partner, og det vil vi bygge videre på. 

Svae-Kvifte og resten av klubben ser positivt på fremtiden.

- Vi ser lyst på 2021 – og er veldig klare for å skape gode opplevelser for, og sammen med, våre eksisterende partnere. Og vi ønsker selvfølgelig nye partnere hjertelig velkomme inn i Stabæk-familien.

Vil du vite mer?

Markedsavdelingens Veronika Paulmann, Erik Eieland og Anne Birgitte Svae-Kvifte tar mer enn gjerne en prat, og her kommer en liten presentasjon av de tre. 

Anne-Birgitte Svae-Kvifte

Anne-Birgitte bor med familien sin på Jar i Bærum, hun har jobbet i Stabæk i drøyt tre år. Forøvrig elsker Anne-Birgitte ski, golf og tennis. Et godt motto for livet har hun også; "Man blir aldri god alene".

Anne-Birgitte Svae-Kvifte 

Tlf. 977 16 111

 

 

 

 

Veronika Paulmann 

Veronika og hennes fotballglade familie bor et steinkast fra stadion. Hun kom til Stabæk i 2019, etter 16 år som salgssjef i en skandinavisk bedrift. Og Veronika tar stort ansvar for god stemning både ute og hjemme.  

- Jeg blir ofte beskyldt av nære venner for å ha nordeuropas tørreste humor - og av kollegaer for å være ekstremt pliktoppfyllende og målbevisst. Høres humor og fokus på business som en god kombinasjon så er det meg dere skal kontakte  for å høre mer om mulighetene i partnernettverket til Stabæk Fotball. Vi kan møtes på Teams eller i møterommet, eller kanskje like gjerne ta en rusletur med en kaffe i hånden og slå av en uforpliktende prat. Jeg håper vi høres - og sees!

Veronika Paulmann

Tlf. 992 12 820

 

 

 

 

Erik Eieland 

Erik er en glad Oslo-gutt som stortrives med å jobbe med partnernettverket i Stabæk. Erik har tidligere jobbet i markedsavdelingen til Rosenborg, og kom til Stabæk etter noen år i forsikringsbransjen.

- Jeg synes det er fantastisk morsomt å være tilbake i fotballen på markedssiden. Vi har en stor og variert gruppe samarbeidspartnere som det er en fornøyelse å få jobbe med. Og en fotballtribune er faktisk et veldig godt sted å dele både sorger og gleder - og ikke bare de som handler om sporten. Vi har et velfungerende partnerfellesskap her i Stabæk, så har du lyst til å bli en del av Stabæk-familien, eller bare få vite litt mer; nøl ikke med å ta kontakt.

Erik Eieland

Tlf. 482 10 941

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: