Kapteinen: -Det skal ikke noe mirakel til

Kaptein og hovedtrener hadde litt av hvert på hjerte, angående kampen, supporterne og sesongavslutningen

Annonse:

Stabæk produserte sjanser, burde ha scoret, burde ha vunnet, men endte med å tape 0-1 mot Kristiansund. En skuffet kaptein Andreas Hanche-Olsen så på kampens utfall som en smule absurd:

-Dette er en kamp vi skal vinne ti av ti ganger.Vi skaper en haug sjanser, og klarer ikke sette dem. Og når man stanger i 80 minutter, da hender det ofte at man får en sånn scoring i mot.

Trener Henning Berg var like skuffet som kapteinen hans, men skryter likevel av spillerne sine:

-Spillerne har bra innsats. De står opp for seg selv i en vanskelig situasjon.

Når de to Stabæk-guttene skal oppsummere sesongen når det er to kamper igjen å spille, er henholdsvis Berg og Hanche-Olsen enige om én ting:

-Alt i alt er det som mange av de andre kampene i det siste: vi burde vunnet. (...) Dessverre har vi ikke fått nok poeng så langt, men vi jobber videre, og har fortsatt muligheten til å holde oss. Vi skal gjøre alt vi kan for å klare det.

-Vi er er fullt på høyde med alle lag, også glipper det ofte i sluttminuttene.

Den unge kapteinen er moden for alderen, og vender blikket mot det man faktisk kan gjøre noe med - fremtiden, nemlig de to kommende, siste kampene.

-Det som gjelder nå er seks poeng. Vi skal vinne mot Odd borte, og så skal vi avslutte med tre poeng hjemme mot Strømsgodset.

Begge to benyttet anledningen til å takke supporterne. Henning uttalte følgende til Stabæk Media.

-De som er på Nadderud i kveld gir lyd fra seg. Det er godt å se, fordi det hjelper spillerne. Jeg håper og tror de ser et lag som ikke er på defensiven, ikke var feige. Et lag som skapte sjanser og kom til muligheter.

Hanche-Olsen var også her samstemt med treneren sin.

-Tusen takk til supporterne våre gjennom hele sesongen. Det har vært en tøff sesong for alle. Men vi har alle muligheter, og det skal ikke noe mirakel til for at Stabæk skal vinne to kamper på rad. Det har skjedd mange ganger før!

Se intervjuene i sin helhet her:Annonse fra Eliteserien: