Karadas inn i støtteapparatet på G18-landslaget

Ved siden av Stabæk-jobben blir Azar Karadas en del av støtteapparatet rundt det norske G18-landslaget.

Annonse:

Karadas går inn som assistent i teamet til hovedtrener Even Sel i det norske laget som skal prøve å kvalifisere seg til EM 2025.

– Det blir veldig spennende å få være en del av et norsk lag som skal inn i en EM-kvalifisering. Det er også en mulighet for meg til å få gode referanser på de beste i en spennende årgang som jeg allerede kjenner godt, sier Karadas.

42-åringens engasjement rundt G18-landslaget kommer i tillegg til jobben som Stabæk-assistent, og vil ikke påvirke arbeidet på Nadderud.

– Det er snakk om å delta på samlingene på internasjonale datoer, så det blir ikke noe problem. Jeg har snakket med både Bob og Thomas om dette og de syntes også det var spennende. Jeg er veldig takknemlig overfor både Stabæk og NFF som gir meg muligheten, sier Karadas.

Han har selv 10 A-landskamper og en rekke U-landskamper. På G18-laget får han blant annet vår egen keeper Leander Gunnerød i troppen (forhåpentligvis), mens spillere som Sebastian Olderheim, Oskar Spiten-Nysæter og Filip Jensen Riise har vært fast inventar på årskullet under.

– God spillerutvikler

Hovedtrener for G18, Even Sel, er glad for å få Karadas med seg på laget.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Azar inn i teamet. Han er en dyktig trener og god spillerutvikler. Han har erfaring og har oppnådd det som mange av våre spiller ønsker å oppnå på sikt, og har gode referanser på hva som kreves for å bli en toppspiller. Azar kommer til å bli en viktig mann i teamet og en jeg kan ha et godt samarbeid med, sier Even Sel.

Annonse fra Obos-ligaen: