Kasper Pedersen klar for Stabæk: - Er forsvarsspiller med stor F

Den danske midtstopperen Kasper Pedersen har i dag signert for Stabæk. Midtstopperen kommer til Nadderud med et solid vitnesbyrd og erfaring fra den danske Superligaen.

Annonse:

I dag har vi signert danske Kasper Pedersen. Pedersen er midtstopper og har en lang karriere bak seg i Aalborg BK (AaB) hvor han har spilt 119 kamper i den danske Superligaen, før han det siste halvåret har spilt i Esbjerg fB. I AaB spilte han under Inge André Olsen. Vår tidligere sportssjef har stor tro på at Pedersen kommer til å bli en viktig mann, både av og på banen, for Stabæk den neste tiden. 

- Kasper er et fantastisk godt menneske. Han jobber hardt hver dag og er en "karakterspiller" som setter krav til spillerne rundt seg. Med Kasper får Stabæk inn en høyst profesjonell type og en solid forsvarsspiller. 

Selv beskriver dansken seg slik: 
- Jeg er forsvarsspiller med stor F. Min fremste styrke ligger i forsvarsspillet. 

Hør intervjuet med vår nye danske her:


Sportssjef Torgeir Bjarmann gleder seg til å få Pedersen på plass.
- Med Kasper Pedersen får vi en erfaren midtstopper med stor duellkraft. Han spiller med hjertet utenpå drakta. 

Kasper Pedersen har tidligere både vunnet seriemesterskap og cupgull med AaB i 2014. Nå er han klar for å hjelpe Stabæk oppover på tabellen. 
- Det er klart det er en vanskelig situasjon og jeg tror det kommer en masse utfordringer, men jeg har troa på prosjektet og at troppen kan oppfylle sitt potensial. Da er jeg sikker på at vi skal klare det her.

Kasper har forøvrig en kone fra Kristiansand  (og er med det et naturlig ledd i Kjønøs strategi om å KUN hente spillere med tilknytning til det glade Sørland) og ser frem til å bosette seg i Norge. Han har signert på en 2,5 års kontrakt og får draktnummer 2. 

Velkommen Kasper Pedersen! 

Annonse fra Eliteserien: