Kjønø er Stabæks nye assistenttrener

Groruds hovedtrener, Eirik Kjønø, blir en del av Stabæks trenerteam.

Annonse:

Eirik Kjønø (29) blir ny Stabæk-assistent og går dermed inn i trenerteamet som fra før består av Janne Jönsson, Petter Belsvik, Øyvind Meling og Espen Granli. 

- Det tror jeg blir fint. Jeg gleder meg til noe nytt, til nye utfordringer. Stabæk er en veldig fin klubb, og jeg ser frem til å bli en del av trenerteamet, sier Kjønø til Stabak.no. 

Matcher hverandre

Kjønø vet godt hva Stabæk står for og det er to parter som tenker veldig likt om fotball og hvordan fotball skal spilles, som nå har funnet sammen. 

- Jeg har hatt en del samtaler med Stabæk, og det er en klubb jeg er veldig fan av og som vi har sett veldig opp til i Grorud. Klubben drives på en god måte, har et veldig spennende akademi og er flinke til å bruke unge spillere. Det passer med min filosofi. 

Årets unge trener

Kjønø er regnet for å være et av de største trenertalentene i landet og har sågar vunnet prisen som årets unge trener flere ganger. Da Stabæk kom på banen, var kristiansanderen tydelig på at dette var noe han virkelig ønsket seg. 

- Stabæk har ambisjoner og et veldig bra trenerteam som jeg ønsker å bli en del av og lære av. Og så er det noe med hele klubben Stabæk, hva den har fått til de siste årene og tankene klubben har. Hele den pakken tiltaler meg, sier Kjønø. 

- Litt som Stabæk

Sportssjef Torgeir Bjarmann er naturligvis glad for at Stabæk har fått Kjønø på kroken. 

- Det er en ung trener som har gjort det veldig bra i Grorud. Det er en klubb som har vært litt som Stabæk når det gjelder filosofi og bruk av unge spillere. Jeg er også trygg på at han vil gli inn og utfylle resten av støtteapparatet på en god måte. 

Annonse fra Eliteserien: