Kjønø om veien videre

Det er en kraftig revansjelysten Eirik Kjønø som i dette intervjuet reflekterer over evalueringen og det han betegner som en ny start.

Annonse:

- Det er viktig for meg at beslutninger her er blitt tatt basert på en grundig prosess. Det føler jeg virkelig er tilfellet. Ideelt sett kunne vi kanskje vært ferdige litt før, men det er godt at vi har landet prosessen nå og at tilbakemeldingene er tydelige. Nå kan vi se fremover, sier Kjønø. 

- Hva tar vi med oss fra evalueringen? 

- Vi skal bli tydeligere i alle ledd. Det gjelder samspillet med mine ledere, med akademiet og også inn mot spillergruppa. Hvem skal vi være? Hvordan skal vi fremstå? Hvordan skal vi spille? Vi må vise oss frem som et mer underholdende lag og bli Stabæk igjen, sier Kjønø. 

- Du har gjort deg noen refleksjoner gjennom julen og inn i det nye året. Hva skal du jobbe konkret med selv? 

- Det viktigste er å være veldig tydelig inn mot spillergruppa. Tydelig som leder og på hvordan vi skal spille. Jeg, Torgeir og Jon, som jobber tett sammen, må også være tydelige på hvilken vei vi skal. Nå som det er mer tid og ro, så kan jeg også få brukt mer tid sammen med akademiet og andre i klubben. Det ser jeg frem til. En av mine styrker, slik jeg ser det, er å være en klubbygger og få lov til å bygge noe over tid. Det prosjektet som starter nå, er noe annet enn det som var i fjor høst. Jeg har jævlig lyst til å vise hvilken fotball jeg egentlig står for, og hva jeg står for som leder. Jeg har lyst til å vise at vi duger, og det vet jeg spillerne også har. Vi har lyst til å vise at vi er bedre enn det vi var i fjor. 

Se hele intervjuet med Kjønø i videovinduet øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: