KJØNØ: - Vi kan ikke la oss prege av dette

Eirik Kjønø er klar på at prestasjonen mot Viking var alt for dårlig, men understreker at vi ikke må bli motløse. - Det er ikke denne kampen det blir avgjort.

Annonse:

- Det er ingen unnskyldninger i dag. Det er alt for dårlig. Det er alt for stor forskjell på oss og Viking, sier hovedtrener Eirik Kjønø etter 1-3 mot Viking. 

- Jeg er skuffa over at kampen blir som den blir etterhvert. Vi er svakere i alle faser egentlig.

Se hele intervjuet her:


Kjønø forteller om de taktiske vurderingene som gjøres underveis.

- Rett før de går opp til 1-2, så vurderer vi å legge om til en 4-5-1 formasjon. Etter scoringen velger vi å opprettholde 4-4-2. Vi bytter inn Mathis Bolly og Fredrik Haugen, det var planlagt i pausen, men vi måtte drøye litt fordi de ikke skulle spille mer enn 35 minutter. 

- Etter byttet håper vi å bli mer direkte, men vi får liksom aldri ordentlig tak i ballen. Vi mister den for lett. Vi taper duellene og så blir vi bare spilt i gjennom. Enkelt og greit. Vi får ikke satt det trykket, fordi vi ikke er gode nok til å spille av det presset. Og vi vinner ikke duellene når vi får den frem der heller. Så da blir det vanskelig å få tak i kampen.

Treneren var skuffet over at laget ikke maktet å være mer direkte. 

- Vi skulle være mer direkte. Jeg er litt skuffa over at de ikke gjør som vi ble enige om. At vi ikke oftere går inn bak de og får satt trykket der. Når vi gjør det så scorer vi. 

Etter tapet peker han likevel på at det er viktig å ikke bli motløs. 

- Det er ikke mot Viking her i dag at det blir avgjort. Dette var en slags bonuskamp som vi ikke tok. 

- Vi vet vi var dårlige, det var ikke godt nok, men samtidig må vi møte opp i morgen og heve brystkassa og opp med hodet. Vi må være ærlige og så må vi jobbe videre. For det er viktige kamper som kommer videre. Vi kan ikke la oss prege av dette.

Neste eliteseriekamp er mot Sandefjord 26. september. Før den tid venter Strømsgodset i tredje runde i Cupen 22. september.

Annonse fra Obos-ligaen: