Kjønø: - Vi må spille vår beste kamp i år

Lista er lagt før hjemmemøtet med Molde.

Annonse:

- Vi har spilt på oss mer og mer selvtillit og gleder oss til kamp. Molde er et bra lag og de trenger seieren. Men vi trenger den minst like mye, hvis ikke mer. Vi må være bedre enn mot Bodø/Glimt. Vi må spille vår beste kamp for å vinne, sier Kjønø. 

- Må skape mer

Det er et Stabæk-lag i en langt tryggere og bedre defensiv forfatning som tar imot Molde lørdag kveld. Antall baklengsmål er i snitt redusert betraktelig de siste fire kampene. Nå handler det om å skape mer. 

- Det er viktig. Vi måtte begynne der, å tette igjen bakover. Men vi trenger trepoengere. Vi kan ikke spille 0-0 i hver kamp heller. Vi må skape flere sjanser gjennom eget spill, og det kan vi fint gjøre mot Molde. Det er det som er målet nå. 

Kjønø håper Stabæk-fansen fyller opp Nadderud lørdag kveld. 

- De hjelper oss. Molde er en tøff utfordring, og vi trenger den hjelpen vi kan få. Vi fikk det i Bergen og hørte dem hele veien. Det ga oss energi. Møt opp i morgen og hjelp oss. Vi skal gjøre det vi kan for å slå Molde. Skal vi overleve, må vi ta en skalp før eller siden. Vi skal prøve på det i morgen, sier Kjønø. 

- Funnet mange svakheter

Det er et Molde-lag som kjenner lukten av gull, som kommer til Nadderud lørdag. Eliteseriens toppscorer har de også. Vår gamle storscorer, Ohi Omoijuanfo, har funnet veien til nettmaskene hele 22 ganger på 21 kamper. Men Kjønø ønsker ikke å glorifisere moldenserne fullstendig. 

- Vi har funnet mange svakheter, men vi har funnet noen styrker også, smiler Kjønø. 

- Men la oss utnytte svakhetene deres. Vi må spille vår beste kamp i år, og det planlegger vi å gjøre, sier en offensiv Kjønø til hjemmesiden. 

Billetter til Molde-kampen kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: