Klare for å bryte seiersrekken til Bodø/Glimt

Serielederne fra Nord gjester Nadderud stadion torsdag kveld

Annonse:

Gultrøyene er i vinden om dagen og er ubeseiret i årets Eliteserie. De blaa har også vist gode takter og er klare for å gi Bodø/Glimt en ordentlig kamp om poengene.

- Det blir en utfordring for oss. Ti strake seiere for de, men vi har kun tapt to kamper selv i år. Denne vinnerrekken må jo ta slutt en dag så vi får håpe at det kan skje i morgen, sier forsvarsbautaen Mats Solheim.

- Vi må fokusere på det vi har vært gode på store deler av sesongen. Ligge rett i struktur defensivt og kunne ta kontringer, som vi er veldig gode på. Samtidig har vi utviklet oss i det etablerte spillet og mangler bare det siste for å kunne skape noe på siste tredjedel. Jeg håper og tror det blir en spillende kamp i morgen.

Hva kan serielederne forvente å møte på Nadderud i morgen?

- Et hardtarbeidende lag som er klare for å bryte seiersrekken til Bodø.

Stabæk har også god grunn til å være fornøyd med de har levert så langt. En tredje del av Eliteserien 2020 er gjennomført og etter 10 kamper ligger vi på femteplass med 16 poeng.

- Det har vært en ganske bra sesong så langt. Det er en del kamper som har stått og bikket både i vår favør og i noen kamper andre veien. Jeg synes vi har vist styrketegn i forhold til at vi bare har tapt to kamper, selv om vi mot Sarpsborg og Start hadde et voldsomt trykk mot oss. Da synes jeg det er en styrke i seg selv å kunne ta med seg poeng. Selv om vi taper 4-1 mot Molde og 3-0 mot Rosenborg så er vi fullt med i de kampene. Vi fremstår som et stabilt og hardtarbeidende lag, avslutter Mats Solheim. 


Annonse fra Obos-ligaen: