Knep ett poeng

Herman Geelmuydens scoring på overtid sikret uavgjort for Stabæk 2.

Annonse:

Gjestene fra Hønefoss fant veien til nettmaskene allerede før minuttet var spilt på Nadderud kunstgress, og doblet også ledelsen før halvtimen.

Det siste kvarteret før pause ble det scoret tre nye mål, slik at stillingen ved sidebyttet var 2-3.

Ola Brynhildsen var frisk, plasserte først ballen iskaldt i lengste hjørne, før han to minutter før pause assisterte Christopher Hurleen, som fra liggende posisjon fikk pirket inn en ny redusering for hjemmelaget.

Stabæk jaget utlikning etter pause, men måtte vente helt til overtiden før belønningen kom.

Da var Brynhildsen igjen på farten, helt til linja, før han slo 45 grader ut til Herman Geelmuyden. Unggutten stormet inn i boksen, nølte ikke, og et med et rapt tilslag føk ballen inn via tverrliggeren.

Dermed ble det poengdeling på Nadderud kunstgress.

Se målene og høydepunktene fra kampen her.