Knepent tap etter straffedrama

En tett og jevn kamp ente med knepent tap etter straffedrama.

Kampen startet rolig hvor begge lag forsvarte seg godt. Etter en sjansefattig  førsteomgang gikk lagene til pause med 0-0.

I andre omgang tok tempoet seg opp, og begge lag skapte halvfarlige sjanser, uten å sette respektive keepere i noen fare. I det 76 minutt kom Tromsø og Lasse Nilsen inn i Stabæks 16-meter, med Luc Kassi tett følgende etter. En uheldig Kassi prøvde å ta ballen, men felte istedenfor Nilsen, og dermed straffe til laget fra nord. Straffen satt Robert Taylor høyt opp til høyre for Markus Sandberg.

Ti minutter senere var det Stabæk som skulle få straffe da Franc Boli ble felt. Luc Kassi stilte seg opp, men satt straffen i tverrligger og ned på streken. Flere Stabæk spillere mener ballen var inne, men dommer valgte å ikke dømme mål.

– Vi var ikke helt på i dag. Vi lot Tromsø styre litt for mye av kampen, og jeg forventer mer av oss. Janne har kommet  å bare hatt en uke på seg, og det vi jobber imot kommer til å bli veldig bra og vi har mange kamper igjen å gjøre det på, sier Vadim Demidov etter kampen.

Kampen ender med et 0-1 tap, men nye muligheter venter allerede torsdag når Stabæk reiser til nord for å møte Alta til cup-kamp.

Publisert: 17.06.2019
Skrevet av: Christian Grieg Sander / Foto: Knut Omholt-Jensen