Knepent tap for G19

Etter NM-kampen til A-laget onsdag , var det i går, torsdag, G19-gutta sin tur til å prøve å gå videre i cupen. Motstander i kvartfinalen var Tromsø.

Annonse:

1. omgang startet jevnt, med to lag som sto høyt og presset motstanderen til å slå mye langt. Stabæk tok etter hvert mer og mer over utover i kampen, uten at det resulterte i noen store sjanser.  Etter 15 minutter vinner Stabæk ballen høyt i banen ved Martin Hellan, som tar med seg ballen fremover i banen før han spiller Herman Hammy Geelmuyden gjennom med en nydelig stikker. Hammy vender rolig av både forsvarspilleren og keeperen før han enkelt kan plassere ballen i mål.

Stabæk fortsetter å presse høyt og stresse Tromsø etter målet, men de sliter med å omsette ballinnehavet og overtaket til farlige sjanser. På slutten av 1. omgang får Tromsø en stor mulighet når de snapper opp et svakt tilbakespill, men ballen blir reddet på strek av Thomas Vold. Stabæk fortsetter å skape et par halvfarligheter og har blant annet en i stangen etter en corner.

2. omgang starter på samme måte som 1. omgang sluttet, med et Stabæk-lag som holder ballen i laget og står høyt. Stabæk kommer til et par store sjanser i starten av 2. omgang, men mot spillets gang får Tromsø satt inn utligningen etter et godt slått frispark, som keeper dessverre feilberegner når han skal ut og bokse. Tromsø får dermed en lett oppgave med å sette ballen inn i det tomme målet.

Etter utligningen fortsetter Stabæk det høye presset, mens Tromsø legger seg bakpå og lar Stabæk trille ball. Halvveis ut i omgangen spilles en Tromsø-spiller alene gjennom mot Marius Ulla, som hindrer spilleren nok til at dommeren velger å ta opp det røde kortet. På det påfølgende frisparket blir det klabb og babb i feltet hvor til slutt en Tromsø-spiller klarer å pirke ballen mellom beina på Viktor Engh, som har kommet inn for Ulla, og dermed 1-2 til Tromsø.

Stabæk fortsetter etter målet å ha kontroll på kampen og kommer til et par farlige avslutninger, men det holdt dessverre ikke helt inn. Kampen ender dermed 1-2 til Tromsø, som er videre til semifinale i NM G19.

Kampfakta

Stabæk G19 – Tromsø G19 1-2 (1-0)

NM G19 Telenor Cup

Nadderud kunstgress, 23. september 2021, kl.16:00

15. min 1-0 Hammy

57. min 1-1 Hafstad

65. min 1-2 Lamark

Stabæk:

1 Marius Amundsen Ulla

2 Thomas Vold, Kaptein

3 Simen Lekse Bjørnebekk

6 Julian Alberto Skaret

14 Filip Hornburg Møller-Hansen

7 Kristian Bernt Torgersen

8 Aleksander Andresen

15 Mathis Fürst Haugen

17 Martin Hellan

10 Herman Hammy Geelmuyden

11 Arman Handal Nouri

Innbyttere:

24 Viktor Gustavsen Engh (inn for Marius Ulla 

13 Jan Aleksander Miller 

18 Christian Halfstad Aagesen 

20 Mathias Farnes Gabrielsen

23 Elias Hagadokken Lenoci

25 Henrik Høyby

26 Harald Linnebo Race

Gule kort: Filip Hornburg Møller-Hansen (38.min)

Røde kort: Marius Amundsen Ulla (63.min)

Annonse fra Obos-ligaen: