Knepent tap i Kristiansund

Et straffespark endte med å skille lagene i en jevnspilt kamp

I første omgang var Stabæk det førende laget på Vestlandet, både spill- og sjansemessig, men til tross for flere store Stabæk-sjanser, stod det 0-0 til pause etter en førsteomgang med mye positivt. Omgangens eneste store minus sett med Stabæk-øyne var imidlertid at Tonny Brochmann måtte forlate banen med en skade etter en halvtimes spill.

I andre omgang kom Kristiansund mer med i kampen. Hjemmelaget skapte i likhet med Stabæk en rekke målsjanser i den andre omgangen. Likevel skulle kun det ene laget sette ballen i nettet før dommeren blåste av.

I dag var ikke det oss. Minutter før slutt felte Hanche-Olsen en motstander, Kristiansund ble tildelt et straffespark, og med dét tok de ledelsen 1-0 – en ledelse som varte kampen ut.

Et meget surt tap for de Blaa – et tap i en kamp som kunne vært vunnet.