Knepent tap mot Lillestrøm

(Lillestrøm - Stabæk 1-0) Scoring fra Lillestrøms Melgalvis ble forskjellen mellom lagene.

Annonse:


- Vi ønsker å dra herfra med seier, men jeg synes gutta gjør en ok kamp totalt, forteller Øystein Garborg som sammen med Kaz Sokolowski ledet laget mot Lillestrøm. 

 

I den første omgangen skapte begge lagene sjanser til å score mål, men det sto likvel 0-0 til pause på regntunge Vigernesjordet. Etter sidebyttet tok det ikke lang tid før LSK satte kampens eneste scoring ved Aleksander Melgalvis. 

Garborg var likevel fornøyd med innsatsen Stabæk-spillerne la ned i kampen. Samtidig forteller han om hva som manglet for full uttelling.

- Gutta står på veldig bra, det skal de ha. Hanche-Olsen går foran, leder gutta og gjør en strålende kamp selv også.

- Hvis vi går inn på fasene av spillet så må vi bli flinkere til å ta vare på ballen når vi vinner den. Dette gjelder begge omgangene. Vi vinner ballen så går det et eller to trekk før vi mister den igjen og det koster veldig mye krefter. Da får vi heller ikke kontrollert kampen som vi har mer enn nok ferdigheter til.

Over helgen går vi inn i en ny treningsuke før Eliteserie-kampene kommer på løpende bånd. 17 juni tar vi i mot Tromsø og da er det tre poeng som gjelder. Frem til da handler det om to ting:

- Gutta skal hvile for det har vært en tøff uke. Så møtes vi over helgen og da handler det om å ha gode treninger. Vi må spille mer fotball og få selvtillit i vårt eget spill. Vi skal opp å fighte mot Tromsø om ni dager, sier Garborg til Stabæk Media.

Kjøp billetter til Stabæk - Tromsø 17 juni her

 

Kampfakta

Lillestrøm - Stabæk 1-0

Vigernesjordet, treningskamp

1-0: Melgalvis (46)

Stabæk:

Marcus Sandberg (Lillevik fra 45), Nikolaj Kirk, Steinar Strømnes (Sun fra 45), Vadim Demidov (Pignatel Jenssen fra 45), Andreas Hanche-Olsen, Emil Bohinen, Peder Vogt (Gyasi fra 45), Luc Kassi, Ola Brynhildsen (Geelmuyden fra 60), Daniel Braaten (Torvund fra 75), Franck Boli (Amer fra 75)

Innbyttere:

Simen Lillevik, Herman Geelmuyden, Raymond Gyasi, Younes Amer, Alexander Torvund, Nicolas Pignatel Jenssen, Sun Jie

Bildene fra Vigernesjordet

Annonse fra Eliteserien: