Knepent tap mot Sarpsborg: – Viser at vi har mer å gå på

Søndag spilte gutta siste treningskamp for året. Det endte med et knepent tap i Sarpsborg.

Vi tapte til slutt 1-2 mot sarpingene etter at vi ledet kampen til pause.

Hør hva Lars Bohinen hadde å si her:

Hør fra Fredrik Krogstad her:

Husk å kjøpe ditt sesongkort før Odd kommer til Nadderud 10. april!

I ledelsen

Vi viste gode takter i første omgang mot Sarpsborg og tok ledelsen etter en sterk scoring av Kasper Høgh fem minutter før pause.

Vår danske spiss fortsetter å score mål, og banket oss i føringen etter å ha kommet alene gjennom i bakrom.

Etter pause tok det dog ti minutter før Sarpsborg svarte. Denne gangen var det hjemmelaget som satte ballen i nettet etter å ha spilt seg pent inn i sekstenmeteren.

Kvarteret før slutt skrudde hjemmelaget et frispark rett i mål og gikk opp i ledelsen 2-1.

Kasper Høgh fikk blant annet en kjempesjanse til å utligne mot slutten, men satte ballen like til side for stolpen. Vi takker Sarpsborg for kampen og gleder oss til seriestart mot Odd 10. april.

Håper å se alle blaa på Nadderud om åtte dager.