Kornelius-dobbel da Stabæk slo Raufoss

Kornelius Normann Hansen scoret to mål på under 1,5 minutter!

(Raufoss 0-4 Stabæk): Stabæk åpnet med svært lovende takter i regnværet borte mot Raufoss, selv om hjemmelaget var først ute med å komme til en sjanse. Et skudd fra 20 meter som Sandberg plukket uten utfordringer. Normann Hansen fulgte opp fra 18 meter, så Raufoss-keeperen på halvdistanse og  prøvde en lobb, men sisteskansen fikk klypene på ballen.

14 minutter ut i kampen fikk Edvardsen en kjempesjanse. Azemi vant ballen fra Raufoss-forsvaret, og spilte igjennom Edvardsen. Sistnevnte prøvde seg på en chip alene med keeper fra spiss vinkel, men forsøket endte rett utenfor mål.

Nesten halvtimen spilt skøt Ottesen på en retur fra Raufoss-forsvaret, men fikk ikke 100 % treff slik at ballen gikk til side for mål. Like etterpå var det nære på igjen, denne gangen Wernersson med et hardt skudd fra ca 18 meter, men ballen gikk 20 cm over tverrliggeren.

Stabækledelse

Så skulle Stabæks to backer ta føringen på matchen, med litt hjelp fra Pedersen og Edwards! Det hele startet med innkast av Wernersson. Stabæk spilte seg fra egen midtbane med Pedersen, vred spillet over på høyresiden av Edwards til Ottesen i spill mot etablert forsvar. Ottesen la igjen til Edwards, og sistnevnte slo en lang balle over til Wernersson helt på venstre side. Backen slo til med et hardt innlegg inn foran mål som en Raufoss-spiller så vidt traff, men som også ga perfekt styring ut til Ottesen på ca. 7 meter, og helt alene kunne han skyte ballen hardt langs bakken i mål. 34 sekunder etter innkastet ledet vi 1-0 borte mot Raufoss, 35 minutter ut i kampen! Backene er med på leken!

Ottesen har nettopp scoret kampens første mål! (Foto: Joakim Miøen)

39 minutter ut i kampen fikk Sandberg mulighet for sin andre redning, denne gangen på noe som kunne minne om et innlegg. Etter lang pause grunnet skade på Pedersen, kom tredje redning for Sandberg i det 44. minutt. Skuddforsøk fra Raufoss som Sandberg plukket i klypene – full kontroll!

Azemi hadde en gyllen mulighet på et skrudd innlegg fra Pedersen, men får ikke styrt ballen på mål med headingen. Det var det siste fra første omgangen, og Stabæk til pause med en fullt fortjent ledelse mot Raufoss.

5 minutter ut i andreomgangen fikk Wangberg hodeskade i en duell og ble liggende på banen. Til slutt måtte ambulansepersonell trå til og stopperen ble kjørt vekk i beredskapsambulanse. Wangberg ble erstattet av Pignatel Jenssen. Rapportene fra indre bane forteller at alt er bra med Wangberg!

Kornelius-dobbel!

Da vi bikket 80 minutter skulle Kornelius Normann Hansen åpne ketchupflaska! Først putter han etter å ha fanget ballen fra en Raufoss-forsvarer like utenfor 16-meteren. Så putter han fra venstre på et perfekt innlegg fra Edvardsen!

85. minutt var det mange som forventet straffespark til Stabæk ta Raufoss-målvakten taklet både Edvardsen og ballen, men det ble bare en fem-meter. Thor Lange fulgte opp med et nydelig innlegg til Edvardsen, men sistnevntes skuddforsøk gikk like utenfor mål.

Korgstad-mål og rødt kort!

Så 99. kampminutt skulle Krogstad endelig få mål han også! Normann Hansen spiller ham fram, og han utnytter sjansen til det fulle like utenfor 16-meteren. Herlig scoring høyt i mål. Deilig!

Så i det 100. minutt kom Normann Hansen alene, og ble taklet av Raufoss-spiller Fremstad. Direkte rødt kort og frispark til Stabæk fra ca. 23 meter. Næss stilte seg opp, og skjøt hardt mot venstre av mål, men keeper fikk slått ballen ut over sidelinjen. Dommeren valgte da å blåse av kampen.