Kristian gjør som Janne - han er med i minst tre år til!

Det landet en usedvanlig sjarmerende melding i inn-boksen vår, da gladnyheten om Jannes forlengelse ble kringkastet i slutten av oktober.

Annonse:

Hei Ellen,

Fantastisk at Janne Jönsson forlenger,  det har vært helt herlig at han er tilbake! Det betyr at jeg også må forlenge sesongkortene mine ut 2022 -sesongen.

Er det mulig, eller må jeg ta en sesong av gangen?

Med vennlig hilsen Kristian Lennertzen

3 års
Kristian Lennertzen - en fornøyd mann!

For en herlig melding å få. Og vi på brakka deler til fulle Lennartzens glede. Dessverre ble det litt for kronglete å få i stand et tre-årskort, men det tok Kristian heldigvis pent - han er selvfølgelig med selv om han må fornye for ett år av gangen.

Sesongkort 2020

En av de nærmeste dagene får alle som har kjøpt sesongkort på Nadderud stadion i 2019 mail og/eller sms om fornying av kortene for 2020. Samtidig åpnes salget på seter som IKKE har vært sesongkortseter i 2019.

7. desember åpner vi hele stadion for sesongkortsalg.

Pop-up butikk på Bekkestua Senter

Sesongkort kjøpes enklest på nett, og i år kan det også kjøpes fra vår pop-up-butikk på Bekkestua senter. Den åpner 30. november og ligger ved siden av Bekkeblomst. Her finner du julegaver til alle som er blaa - og røde. Vi har nemlig invitert Haslum Håndball med på laget. Pop-up butikken er åpen lørdager og søndager f.o.m. 30. november t.o.m. 21. desember.

Vi sees!

 

Annonse fra Eliteserien: