Ni av våre unggutter har vært i aksjon for ulike aldersbestemte landslag den siste uka. Og de har virkelig markert seg med flagget på brystet.

U21: Andreas Hanche-Olsen, Tobias Børkeeiet, Hugo Vetlesen

U18: Jesper Daland

U17: Oscar Aga, Kristoffer Askildsen

U16: Herman Geelmuyden, Nicolas Pignatel Jenssen, Christian Ludvig Bergh, Marius Ulla (forfall)

U21:

Tirsdag fikk både Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet debuten sin for U21-landslaget  i kampen mot Aserbajdsjan. Børkeeiet startet på midtbanen, mens Vetlesen kom inn etter 66 minutter. Andreas Hanche-Olsen og Børkeeiet spilte hele kampen for Norge. Tidligere Stabæk-spiller Morten Thorsby scoret to ganger, etter at Birk Risa hadde gitt Norge ledelsen i Baku.

U18:

Jesper Daland har vært på tur med U18-landslaget og sendte sågar Norge i ledelsen i første kamp mot Danmark. Dessverre snudde danskene kampen og vant til slutt 2-1.

Men mot vertsnasjonen Sverige tre dager senere slo Norge fryktelig tilbake og ga seg ikke før resultattavla viste 0-4. Igjen var Stabæk-stopper Daland med fra start.

U17:

For U17-landslaget har Oscar Aga og Kristoffer Askildsen testet seg mot internasjonal motstand. Norge vant like greit firenasjonersturneringen i Sverige etter oppløftende spill. Våre gutter var også svært delaktige i kampene mot Sverige, Østerrike og Romania.

I første kamp sørget Aga for 2-0 over Sverige med et ordentlig kremmerhus. Askildsen kom inn da kampen var 72 minutter gammel og bidro til å hale seieren i land.

Mot Østerrike noen dager senere glapp seieren for Norge på overtid. Kampen endte 1-1. Askildsen spilte en drøy time på Norges midtbane, mens Aga fikk 20 minutter på topp.

I siste kamp møtte Norge Romania, og det var aldri tvil om hvor seieren ville havne. Oscar Aga scoret igjen - etter en halvtimes spill. Norge kjørte over rumenerne og vant komfortabelt 4-0. Askildsen var også involvert og fikk en halvtime på banen.

U16:

G16-landslaget trøblet i de to første kampene i Syrenka Cup. Etter å ha tapt de to første kampene og sluppet inn til sammen ti mål, var det en revansjesugen gjeng som møtte Estland i siste kamp av turneringen. Og for en opptur det ble for Norge og våre gutter i rødt, hvitt og blaatt.

Nicolas Pignatel Jenssen scoret ett mål, Herman Geelmuyden hat trick. Christian Ludvig Bergh spilte også i 7-2-seieren over laget fra Baltikum.