Lånes ut til OBOS-ligaklubb

Sindre Mauritz-Hansen drar på seg Strømmen-drakten i 2018.

Sindre Mauritz-Hansen lånes ut til OBOS-ligaklubben Strømmen i 2018. Låneovergangen er fullført, noe som betyr at Mauritz-Hansen kan debutere for sin nye klubb mot Stabæk allerede torsdag. 

- Jeg håper jeg får vist meg litt frem da, det blir gøy. Etter en tung fjorårssesong, blir dette litt som å starte fra «scratch» igjen. Jeg kommer til et nytt sted hvor jeg kan spille på meg litt selvtillit. Det håper jeg kan gi en kickstart på karrieren, sier Mauritz-Hansen til Stabak.no. 

Økt kamp om plassene

Skarp konkurranse i Stabæk-angrepet gjorde at både Stabæk og Mauritz-Hansen vurderte et låneopphold som det mest hensiktsmessige nå. 

- Strømmen spiller fin fotball, og sjansen er nok større for å spille der enn hos oss slik situasjonen er i dag. Vi håper han vil score mål og komme tilbake til Stabæk som en bedre spiller, sier sportssjef Inge André Olsen. 

Sykdom spolerte debutsesongen

Mauritz-Hansen var uheldig i sin første sesong på Nadderud og slet lenge med luftveisplager. Det var også en av årsakene til at det ble minimalt med spilletid i Eliteserien.  

- Først var det treningsmengden, jeg var ikke vant med å trene så mye. Så fikk jeg konstatert en kronisk bihulebetennelse, som gjorde at jeg ikke ikke fikk pustet optimalt og løpt nok. Jeg gjorde et inngrep i oktober, og da var sesongen i praksis over. 

Nå er imidlertid formen på topp.

- Jeg er veldig mye bedre rustet nå. Kroppen responderer bedre og jeg får løpt mer, sier angrepsspilleren - som ser optimistisk på den kommende sesongen. 

Har jaktet ham lenge

Og i Strømmen tar de imot Mauritz-Hansen med åpne armer. 

- Helt siden jeg ble trener i Strømmen, har jeg forsøkt å hente Sindre. Vi prøvde oss da han var i Asker, og vi har prøvd å låne han fra Stabæk et par ganger tidligere. Men det har ikke passet før nå, sier Strømmen trener Espen Olsen til Stabak.no

Olsen, som også har vært innom Stabæk som spiller, tror låneovergangen vil være vinn-vinn for alle parter. 

- Vi låner Sindre fordi vi ser et kjempestort potensial i ham. Det er en avtale som er bra for Stabæk, Strømmen og Sindre. Jeg tror ett år i OBOS-ligaen kan gi ham ny selvtillit.

- Vi spiller dessuten lignende fotball som Stabæk, og det tror jeg passer Sindre godt. Å spille for Strømmen vil være en bra løsning for ham i 2018, fortsetter Olsen. 

Vi ønsker Sindre lykke til på Romerike! 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: