DSC06506

Lars Bohinen forlenger avtalen: – En gledens dag

Etter å ha tatt oss tilbake til Eliteserien med bravur etter en strålende høst har Lars Bohinen når forlenget kontrakten sin på Nadderud med ett år.

Annonse:

Bohinen signerte en avtale ut 2023 da han kom i august, men har nå forlenget ut 2024.

Hør hva Bohinen har å si om forlengelsen og de første treningsdagene for året: 

– Vi er veldig fornøyde med den jobben Lars har gjort siden han kom inn i august. Vi har veldig god tro på at han kan utvikle dette videre og en forlengelse gir mer langsiktighet, sier sportssjef Torgeir Bjarmann om kontraktsforlengelsen.

– En gledens dag

Styreleder Espen Moe sier følgende om avtalen:

– Lars fikk et mandat da han overtok og det var å sikre opprykk. Det klarte han med glans og da blir man jo glad i gutten. I samtaler før og gjennom julen ble vi raskt enige om at Lars er fremtiden. Samtidig ønsker vi kontinuitet på trenersiden. Da var det helt naturlig å forlenge kontrakten når dette var noe begge parter ønsket.

– Dette en gledens dag. En motivert hovedtrener er alfa omega, så det var viktig for oss at også Lars ønsker dette. Nå gjenstår det bare å levere, og det er vi trygge på at teamet klarer. Vi gleder oss. Alltid. Uansett.

Bohinen flyttet nylig til Bærum og sa selv da han kom tilbake til klubben at han også ønsket en lengre avtale.

– Jeg har sutret meg til et år til i kontrakten, ler Bohinen.

– Vi forlenger med ett år sånn at jeg ikke går inn i et opprykksår med utgående kontrakt. Det tror jeg er smart av klubben. Jeg tror det er viktig for å få litt ro i en sesong der vi sannsynligvis kommer til å kjempe på nedre halvdel. Da sier jeg sannsynligvis. Men da kan det skape uro om en trener er på utgående. Det blir fort spørsmål om man er rett mann og sånne ting. Det at klubben forlenger nå viser at de har tro på et lengre prosjekt, sier Bohinen videre.

Bohinen og resten av gjengen starter oppkjøringen i dag (torsdag) når gutta skal rett på fysiske tester. 

Les alt om sesongoppkjøringen her

Annonse fra Obos-ligaen: