Lørdag 28. mars er du opptatt

Den dagen har vi nemlig så lyst til å samle hele den Blaa familien! Åtte dager før sesongstart hjemme mot Odd møtes vi til Blaa Dag på Bekkestua om formiddagen, og til kick-off på Onkel Blaa på kveldstid.

Annonse:

Lørdag formiddag rigger vi oss til med aktiviteter, konkurranser og spillerpresentasjoner på Bekketorget utenfor Bekkestua senter. Og vi, det er altså hele Stabæk-familien. A-lagsspillere, akademi- og breddespillere, publikum med Stabæk Support og Junior Support i spissen, frivillige, partnere og ansatte. Og selvfølgelig alle andre som har lyst på en ekstra livlig og hyggelig lørdags formiddag på Bekkestua.

Det blir presentasjon av akademi- og breddefotballen, Stabæk A-lag herrer stiller både på torget lørdag kl. 12.00 og på Onkel Blaa ca kl. 20.00. Våre beste kvinner er dessverre i Harstad denne dagen, for å sikre tre poengene på veien tilbake til Toppserien. Men vi håper på besøk fra spillere utenfor troppen både på torget og på Onkel Blaa.

Stabæk-Lars drar igang etter spillerpresentasjonen på Onkel Blaa, før en DJ overtar musikkstyringen resten av kvelden.

Forøvrig oppdateres denne artikkelen fortløpende etterhvert som detaljene i programmet er på plass. Blant annet spiller gutta treningskamp mot Mjøndalen kl.16.30 denne lørdagen, og vi vurderer å sette opp busser til kampen. Følg med på Stabak.no for oppdateringer.

Annonse fra Obos-ligaen: