Lucca og Skovgaard forlater Stabæk

Jonatan Lucca og Andreas Skovgaard forlater Stabæk.

Annonse:

Vi ønsker dem begge masse lykke til på ferden videre.

Lucca drar tilbake til Portugal

Tirsdag ble det klart at Jonatan Lucca har spilt sin siste kamp i blått. Brasilianeren er enig med klubben om å terminere avtalen. Av familiære årsaker ønsker Lucca seg tilbake til Portugal med kone og barn, og klubben ønsker ikke stå i veien for dette.

Jonatan Lucca har vært 100 prosent profesjonell siden han kom til klubben i vinter og vi ønsker han og familien masse lykke til i Portugal.

– Det er personlige årsaker til at jeg drar tilbake, men jeg kommer til å savne Norge og folkene i Stabæk. Jeg håper Stabæk klarer å holde seg i Eliteserien og det er litt trist å forlate klubben i denne situasjonen. Jeg skulle ønske jeg kunne bidratt til å holde Stabæk oppe. Uansett vil jeg takke klubben for alt, sier Lucca selv.

Skovgaard solgt til Polen

Også Andreas Skovgaard har spilt sin siste kamp for klubben. Stabæk Fotball og KS Cracovia er enige om en overgang for dansken.

Vi takker Andreas for innsatsen i Stabæk og ønsker han alt godt med nye utfordringer i Krakow.

– Jeg vil gjerne takke alle i klubben for å få meg til å føle meg velkommen fra første dag. Jeg har nytt min tid i Stabæk, selv om oppholdet ikke ble så langt. Jeg takker klubben for et godt samarbeid og ønsker alt hell og lykke i fremtiden, sier Skovgaard etter å ha reist til Polen.

Det endte med en halv sesong og 20 kamper i Stabæk-drakten for Skovgaard.

Annonse fra Obos-ligaen: