Lumanza vender tilbake

Tortol Lumanza gjør comeback i Stabæk-drakten.

Annonse:


Tortol Lumanza er klar for comeback i Stabæk. Etter halvannen sesong i tyrkisk fotball er belgieren tilbake i norsk fotball og Eliteserien.

Stabæk mot FK Haugesund søndag kl. 18. Kjøp billett her >>

I 2017 sto Lumanza frem som en av Eliteseriens beste midtbanespillere - og det er en topp motivert 25-åring som nå vender tilbake til Nadderud. Lumanza har skrevet under på en langtidsavtale. 

Denne klubben ga meg identiteten tilbake, og fikk meg til å føle meg som en fotballspiller igjen. Det betyr mye å være tilbake, jeg føler et sterkt bånd til Stabæk.

— Tortol Lumanza

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg hadde en fin tid her sist, og håper det blir enda bedre nå, sier Lumanza til Stabak.no. 

At Stabæk betyr mye for Lumanza, er det ingen tvil om. 

- Denne klubben ga meg identiteten tilbake, og fikk meg til å føle meg som en fotballspiller igjen. Det betyr mye å være tilbake, jeg føler et sterkt bånd til Stabæk, sier Lumanza. 

Lumanza var en av Eliteseriens mest toneangivende spillere i 2017, og håper på en tilsvarende opptur i sin andre periode i klubben. 

- Jeg kan ikke love noe annet enn at jeg skal jobbe hardt, og forhåpentligvis kan jeg komme opp på et høyere nivå enn da jeg var her sist, sier Lumanza. 

Han vet det ligger mye hard jobbing foran både ham og laget de neste ukene og månedene. 

- Vi er ikke i en god posision og trenger poeng for å trygge plassen. Vi skal jobbe hardt og jeg skal jobbe hardt for å klare det.  


  

Stabæk - Haugesund 4. august kl 18:00 på Nadderud stadion
Billetter til kampen får du kjøpt her >

Annonse fra Eliteserien: