Ståle Haglo og Katrine Tretteng er med rette veldig godt fornøyde med spillergruppen sin.

Makan til jenter!

Hør bare her; Jenter 17 vant Regional serie en runde før slutt, Jenter 15 kom på 2. plass i sin serie, mens Jenter 16 tok seg helt til semifinale i cup'en. Når vi legger til at disse lagene består av mange av de samme spillerne er dette rett og slett veldig imponerende.

Annonse:
Stabæk J-17
Stabæk J-17

Forøvrig er det selvfølgelig ingen hemmelighet at det jobbes godt på jenteakademiet i klubben vår. 

Det har seg altså slik at J15, som så vidt tapte 1. plassen på målforskjell, har en tropp hvor 13 av 21 spillere er 13 og 14 år. Og av de 8 som er 15 år har samtlige spilt opp i J17-serien. Og flere av J15-spillerne er selvfølgelig med på NM J16-laget, som dessverre røk ut mot Viking i Stavanger lørdag. Litt mot spillets gang, synes nå vi her på Nadderud.

Talentfull spillergruppe

Mye bokstaver og tall her, men fasiten er enkelt og greit at vi har noen fantastiske årganger på jentesiden. Også. Katrine Tretteng og Ståle Haglo gjør tydeligvis en strålende jobb med bygdas unge talenter, noe utviklingsleder for vårt jenteakademi, Kim André Pedersen er helt enig i.

NM Jenter 16
NM Jenter 16

- Ingen tvil om at det jobbes godt! Og det at vi har en så stor og talentfull spillergruppe som konkurrerer om plassene på rekruttlaget vårt, gjør at innsatsen på trening er på topp, sier Pedersen.

Tretteng og Haglo forteller at de har 50 - 60 jenter totalt på J15, J17 og Rekrutt, og at spillerflyten mellom treningsgruppene går veldig fint.

- Alltid spillerne først

- Vårt hovedfokus er spillerutvikling, sier Haglo, - vi setter alltid spillerne først. Og med så mye rotering på lagene er vi avhengige av at miljøet i spillergruppene er godt. Og det er det virkelig! 

Stabæk J-15
Stabæk J-15

Katrine Tretteng nikker og er veldig enig.

- Disse jentene unner hverandre alt godt, samtidig som de har fokus på å komme seg videre i fotballkarrieren. Det er uansett veldig godt å se hvor rause de er med hverandre, sier Tretteng.

Og det er jammen godt å vite at det gror så godt fra bunnen når vi sliter litt i toppen.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: