Mål-Pedersen med to mål da Stabæk slo Lyn i cupen!

Stabæk tok seg videre i cupen, og det var våre to dansker med navnet Søndergaard som skulle spille en sentral rolle foran mål!

(Lyn 2-3 Stabæk): Vår stopperkjempe Kasper Pedersen skulle notere seg først i scoringsprotokollen til Stabæk allerede etter 12 minutter. På en corner styrte dansken ballen i mål med en klokkeren heading på innlegg fra Thor Lange, og skulle nok vise både Kjønø og Wangberg at han også har scoringsteft. Første scoringen til Stabæk i kampen – og første scoring av Kasper Pedersen for Stabæk!

21 minutter ut i kampen skulle Lyn utlikne. Tidligere Stabæk-spiller Eirik Haugstad spilte ballen inn foran mål som Edwards fanget opp, men klareringen gikk rett i Lyn-spiller Herman Nilsen, og sistnevnte dundret ballen i mål bak debutant Ulla.

Men Stabæk hadde ikke gitt opp mot 3. divisjonslaget. Thor Lange fikk sklitaklet en pasning inne i Lyns 16-meter, og pasningen traff en helt ledig Sturla Ottesen. Sistnevnte brukte innsiden av høyrefoten og plasserte ballen enkelt i mål. 34 minutter og Stabæk var tilbake i ledelsen! Tredje siste på ballen for Stabæk før scoringen var Fredrik Krogstad.

I det 88. minutt skulle Stabæk ha maks uflaks. På frispark fra ca. 20 meter for Lyn ble skutt rett i tverrliggeren og returen gikk i ryggen på Ulla. Den løse ballen på mållinjen ble dyttet i mål av en Lyn-spiller.

Mål-Pedersen

Men der alle trodde det skulle bli ekstraomganger dukket solide Mål-Pedersen opp i feltet og headet ballen rett i mål på corner, etter en "flikk" fra Wangberg. Stabæk hadde igjen tatt ledelsen. Og da hadde Stabæk hatt to skudd på mål rett i forkant.

Vår debutant Ulla fikk også en viktig redning helt på tampen av overtiden.