Målløst og bittert

Stabæk-spillerne var overhodet ikke fornøyde med uavgjort mot Bodø/Glimt

Stabæk gikk ut offensivt, imponerte en rekke ganger med klikk-klakk fotball, og skapte flere store målsjanser fra distanseskudd i den første omgangen. Likevel uteble scoringene, og alt dreide seg om utfallet av den andre omgangen.

Stabæks innstilling var ikke noe mindre offensiv i den andre omgangen, og også Bodø/Glimt kom mer med i kampen i de siste 45 minuttene. Etterhvert oppstod det store sjanser foran begge lags mål.

Men etter 90 minutter fotball stod det til stadighet 0-0. Tonis menn er aldri fornøyde med uavgjort, og falt til jorden som om kampen var tapt etter dommers sluttsignal. Et seiershungrig Stabæk møter Molde 23.juni.