DSC_0002_stbgress020522JM

Målrikt oppgjør da Stabæk 2 vant på Nadderud

Fire mål av andrelaget ble nok til å ta alle poengene i søndagens hjemmeoppgjør mot Rana i Norsk Tipping-liga.

Stabæk 2 4-2 Rana

Gjestende lag Rana stod ubeseiret før dagens oppgjør mot vårt andrelag. Med seier kunne de tatt ledelsen i Stabæks avdeling, men våre unggutter ville det annerledes.

Før kampuret bikket tre minutter hadde vi tatt ledelsen 1-0 etter scoring av Andreas Victorio! Rana-målvakt Adam Håkonsen brukte tid med ballen, og Victorio øynet muligheten til å snappe ballen. Det ble en blokkering som endte hos Ferrington. Sistnevnte slo ballen umiddelbart tilbake til Victorio som hadde tid og rom til å plassere ballen i mål.

Rana var svært nære til å utligne etter 36 minutter på en kontring på vår venstreside, men avslutningen gikk heldigvis stang ut for gjestene.

Utligning

I andreomgangen ble Rana servert det som var en svært uheldig pasning fra Jama ved vårt eget mål. Sistnevnte skulle slå inn til Gunnerød, men pasningen ble slått for langt unna vår sisteskanse. I stedet var det Ranas Mads Halsøy som plukket ballen på bakre stolpe, og slo ut til Kristian Grønning som alene kunne sette inn utligningsmålet for gjestene etter 51 minutter.

2-1

Osman viste overblikk da han tredde en ball opp i bakrommet til Edgar Opsahl. Sistnevnte trengte kun tre touch til å dempe ballen, legge den til rette, og fyre av mot lengste stolpe. Et nydelig mål etter perfekt pasning og bakromsløp. Dermed hadde våre unge helter tatt ledelsen igjen mot Rana etter 66 minutter.

Vi vartet opp med sjansebonansa da ballen til slutt havnet hos Victorio etter klabb og babb inne i feltet til Rana. Sistnevnte fikk skutt, men rett på Rana-målvakten. Returen satte Opsahl i nettveggen, men på feil side av mål.

3-1

Det skulle bli flere mål til de blaakledde! Oskar Oppedal slo i blinde fra egen banehalvdel til Ferrington på venstre side i bakrommet. Sistnevnte førte fram, og da Rana-målvakten kastet seg etter ballen tok han en frekk finte til høyre, og satte ballen i det åpne målet. 3-1 til Stabæk 2 etter 77 minutter.

3-2

Etter en corner til Rana ble det kaos i feltet til Stabæk. Ballen endte til slutt hos Markus Øie som satte inn reduseringsmålet til Rana etter 82 minutter.

4-2

Og da Rana øynet håp, skulle våre unge spillere derimot sette spikeren i kisten. Ballen ble spilt opp til Andreas Victorio, og sistnevnte la igjen til Osman. Han slo umiddelbart rett tilbake til Victorio som nå var rettvendt. Sistnevnte fyrte av et skudd som gikk via en Rana-spiller, og ballen duppet akkurat perfekt over Rana-målvakten og i mål.

Og det var noe av det siste som skjedde i kampen. Stabæk 2 tok en fortjent 4-2-seier mot Rana, gjestenes første tap i årets sesong.