Det kan fort bli medaljer på Nadderud allerede lørdag

Jentene har gjort et imponerende stykke arbeid for å gjøre oppholdet i 1. divisjon kortest mulig. Nå er det bare sjarmøretappen igjen.

Annonse:

Man skal være en rimelig pessimistisk Stabæk-supporter for å tvile på at Chixa suser rett opp i Toppserien 2021. Vi må tape alle de tre siste kampene og Medkila vinne alle sine tre - samt ta inn et forspranget vårt på 18 flere scorte mål. Vi tillater oss å si: Det skjer ikke. Så da er det rett og slett bare å glede seg til sesonginnspurten og hylle jentene hele veien inn til årets store mål. 

Underveis venter også et durabelig oppgjør mot Vålerenga 11. november, kvartfinale i cup'en hjemme på Nadderud. Snakk om en forrykende høst!

- Gi litt ekstra

Sjefen selv er også så trygg som han kan være på at dette går veien.

- Det ville vært merkelig hvis vi skulle miste grepet nå - vi er for gode til det. Men vi tar som vanlig en kamp av gangen, og nå gleder vi oss til å revansjere en litt dårlig førstematch mot KIL/Hemne. Vi møter et lag med mye trøkk og energi, så vi må gi litt ekstra i duellene lørdag, og det vet vi at vi kan, sier hovedtrener Per Inge Jacobsen.

Stor utvikling i laget

Han er selvfølgelig strålende fornøyd med kampresultatene til jentene i år, men han er vel så fornøyd med hvordan laget har utviklet seg gjennom sesongen.

- Vi som er på feltet ser hvor bra utviklingen har vært i år, vi er et langt bedre fotball-lag nå enn ved sesongstart. Spillergruppen er full av positivitet og er villige til å være tøffe på trening.

Per Inge forteller at jentene tok nedrykket med stil og at bedringen begynte allerede i fjor høst.

- Vi vant noen kamper da, og vi startet 2020 med blanke ark. Gruppen vår er finfin, med god mix av unge og erfarne spillere som har god kjemi seg imellom, og masse godt hummør og energi. 

Og gjett hvem av jenten som har mest energi?

- Ingen tvil! Det er selvfølgelig Siri - lagets eldste, sier Per Inge og gliser godt.

Cup er ...

Når det gjelder kvartfinalen i cup'en, 11. november 20.00 mot Vålerenga, gleder selvfølgelig hele laget seg til den kampen.

- Vi møter Norges beste lag per i dag, og vi skal være så klare som overhodet mulig for den matchen. VIF er et godt lag, men spiller vi på vårt beste har vi muligheter.

Men først er det altså KIL/Hemne på Naddrud lørdag 15.00. Her er det bare å kjøpe billetter så lenge det er ledige seter, tillat antall publikum er kun 200.

Heia StabækChixa! 

BILLETTER KJØPER DU HER

Annonse fra Obos-ligaen: