Meling til Sola FK

Bømlingen blir hovedtrener for hardtsatsende 3.-divisjonsklubb.

Annonse:

Assistenttrener på A-laget, Øyvind Meling, har takket ja til å bli hovedtrener for et hardtsatsende Sola i 3.divisjon. Han flytter vestover over nyttår og takker dermed for seg i Stabæk. Meling kom til klubben i 2018 og har jobbet både i akademiet og på A-laget. I 2019 ble han assistenttrener med et spesielt ansvar for analysedelen.

Takker for tilliten

Meling har stått på dag og natt for Stabæk, og har imponert oss stort med sin faglige tyngde. Han har også vært en strålende Stabæk-ambassadør, både på og utenfor treningsfeltet. Det er rett og slett en mann vi er blitt veldig glad i.

- Jeg vil rette en spesiell takk til Jon, Inge og Jalland som tok meg inn. De var offensive og hadde tro på meg, og det setter jeg veldig pris på.

- Stabæk er en bra klubb med unike folk; Rade, Bowie, administrasjonen, trenerkolleger, ja, hele gjengen. Det er en klubb jeg er blitt veldig glad i på grunn av folkene, spillerne inkludert. Jeg har fått et spesielt bånd til de som har vært her over lengre tid og de som har kommet opp gjennom akademiet, sier Meling.

Ny rolle

Men nå blir altså Nadderud byttet ut med Stavanger og Sola. Meling gleder seg til å gå inn i en ny rolle som hovedtrener.

- Jeg har fått mange inntrykk og innspill i fotballfaget etter å ha vært en del av mange dyktige team her. Nå føler jeg tiden er inne for å stå på egne ben og at jeg selv skal stå ansvarlig for en utviklingsprosess. Det ser jeg veldig frem til, sier bømlingen.

Hjertelig takk for innsatsen, Øyvind! På gjensyn.

Annonse fra Obos-ligaen: