Midtbaneduoen sprudlet offensivt: – Får virkelig betalt for treningen

Forrige uke ble en meget god Stabæk-uke med 7-0 mot Gjøvik-Lyn og 4-2 mot Mjøndalen. To sterke bidragsytere til den offensive utløsningen var midtbanemennene Sturla Ottesen og Fredrik Krogstad.

Annonse:

De viste prov på gode takter med én målgivende pasning hver på Gjøvik. Så kom toppoppgjøret på Consto Arena, hvor duoen sto bak tre av fire mål. 

Krogstad med to mål og en rekke gode involveringer. Ottesen med både mål og målgivende, og var også tredje sist på Krogstads første.

– Det var veldig deilig å slå Mjøndalen. Det viste egentlig det vi har tenkt hele tiden, at vi er et veldig bra lag, men kanskje ikke har fått helt ut det vi har hatt inne offensivt. Så scorer vi fire og slipper oss litt løs. Det var veldig deilig, og ekstra godt mot et topplag, sa vingback Ottesen selv dagen derpå etter en strålende offensiv kamp.

Se hele intervjuet med Ottesen og scoringene fra Mjøndalen-kampen: 

Også Krogstad var selvsagt fornøyd etter to mål på Consto.

– Moro med seier og moro med to mål. Det er ikke hver dag, så det tar vi med oss. Det viktig at vi vinner og det er ekstra gøy at det kommer mot et topplag. Og jeg synes at vi er et mye bedre fotballag enn Mjøndalen i dag, sa Krogstad like etter seieren.

Ros fra sjefen

Nå høster duoen også ros hos sjefen.

– Sturla er en spiller som alltid er i nærheten av motstanders boks på kontringer og angrep. Ofte når jeg ser kampene igjen på TV så lurer jeg på hvordan han plutselig havnet opp på bakerste stolpe når han var helt i egen boks da angrepet startet. Han har blitt mer produktiv og funnet formen de siste kampene, sier Kjønø om 21-åringen.

Får betalt for treningen

Treneren var også veldig glad for å se at det kom to kasser fra mer rutinerte Krogstad.

– Fredrik er en spiller som har prestert stabilt bra, men manglet de målpoengene jeg spør etter i den rollen. Nå begynner han virkelig å få igjen for alle de avslutningene han tar etter trening. Deilig å se han score to, og nesten fire mål mot Mjøndalen, sier Kjønø. 

Allerede torsdag spiller gutta ny kamp, og nå er det Stjørdals-Blink som gjester Nadderud. Vi håper selvsagt på en ny målfest og trenger din støtte. Kom på stadion og støtt gutta, billettinformasjon finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: