MOLDE-SPILLER KOMMER PÅ LÅN

Spissen med blant annet kamper i Bundesligaen kommer på lån ut sesongen.

Annonse:

Norsk-ivorianske Mathis Bolly kommer på lån ut sesongen. Molde-spilleren som startet sin karriere i Holmlia har allerede ankommet og skal trene med laget allerede i dag.

Bolly debuterte for Lillestrøm i 2008 da han kom inn mot nettopp Stabæk. Sportssjef Torgeir Bjarmann kjenner Mathis fra tiden i LSK. 
- Mathis er en fin gutt som kommer til å gå godt inn i garderoben. Han er seriøs i treningsarbeidet og har en ekstrem x-faktor.

Den samme sesongen var han tidenes raskeste norske eliteseriespiller på 40 meter med 4,61 sekunder. På FIFA 14 var Mathis Bolly faktisk den høyest ratede spilleren på hurtighet.

- Kjønø har ønsket enda mer fart og noe raskere i Norge er vanskelig å finne. Mathis har beholdt farta, fortsetter Bjarmann. 

Mathis Gazoa Kippersund Bolly

  • 14. November 1990 (30 år). Fødested: Holmlia. Høyde: 1,86.

Bolly ble i 2013 klar for den tyske Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf. Året etter ble han tatt ut VM-troppen til Elfenbenkysten sammen med Didier Drogba, Yaya Touré og vår egen Mande Sayouba. Høydepunktet kom da han fikk et innhopp mot Colombia i den andre gruppespillskampen. 

Bolly kan spille på begge kanter og spiss.

Vi kommer tilbake med et intervju med Mathis senere!

NTB_JBfoJ7WYxIE.jpg
Kampen endte 1-1. Foto: Lise Åserud / NTB

 

Annonse fra Obos-ligaen: