Mørk kveld på Nadderud

Været og tabellsituasjonen sørget for et grått utgangspunkt. Likevel skulle det bli så mye mørkere

Førsteomgangen skal vi innrømme var like grå som været på Nadderud denne lørdagskvelden.

Scoringsmulighetene var små og få i tallet for begge lag. Begge lag hadde en mulighet alene med motstanderens keeper - i begge tilfeller, vårt ved Ohi, ble ballen sendt like utenfor mål.

Til pause stod det 0-0 - noe mer hadde ingen av lagene gjort seg særlig fortjent til. I andre omgang var saken en annen:

Sjansene var mange, signert begge lag. Både Ohi, Moussa og Boli hadde flere store muligheter til å sende Nadderud til himmels på en grå lørdagskveld.

Men slik skulle det ikke gå - det skulle bli så mørkt.

Et øyeblikk med mangel på markering var nok. Kristiansund scoret, og dagens motstander så meget fornøyde ut. Behovet for en ny scoring var overhodet ikke tilstede hos vestlendingene, og de forsvarte seg godt kampen ut.

Selv flomlyset kunne ikke sminke bort sannheten denne lørdagskvelden på Nadderud: det startet grått, og endte så mørkt. Så veldig mørkt.

45419367_297558824204330_4816033007523594240_n (2)
SÅ NÆRME: Moussas skudd i andre omgang. Marginene var virkelig ikke på Stabæks side i kveld. FOTO: Knut Omholt Jensen