Møt Andreas Hanche-Olsen

Vår unge kaptein vokste opp på Nadderudjordet, og det var aldri noen tvil om hvilken klubb han ville spille for. Dessuten er han Botswana-mester i brystsvømming.

Annonse:


Navn: Andreas Hanche-Olsen

Født: 17. januar 1997

Nasjonalitet: Norsk

Posisjon: Forsvar, kaptein

Draktnummer: 16

 

Hva Stabæk betyr for meg:

- Som femåring var jeg helt klar på at jeg ville bli Stabæk-spiller. Målet var egentlig aldri å bli kaptein, det føltes for stort, for uvirkelig. Men nå er jeg der - og det betyr utrolig mye for meg,  sier Andreas.

Det ser virkelig ut til at optimismen råder blant stabækspillerne når det snakkes om  sesongen 2020. Kapteinen er intet untak.

Mål for sesongen 2020:

- Høstsesongen 2019 var bra, og vi bygger videre med mange av de samme spillerne. Vi har også hatt en god pre-season, og jeg mener vi bør gå for topp fire i år. Et hårete mål, men jeg tror absolutt det er mulig.

Livet:

Andreas Hanche-Olsen deler leilighet med lagkammerat Jeppe Arctander Moe - et særdeles vellykket samboerskap, skal vi tro dem begge.

- Vi har det mye gøy, og jeg elsker å kødde med Jeppe. Vi har noe gående hele tiden, og akkurat nå gror vi skjegg. Og helt ærlig synes jeg at jeg ligger bedre an enn han - på tross av at Jeppe har to års forsprang på meg.

Eller trives Andreas godt sammen med familie, dame og venner - og det er jo bra!

Funfact:

Kapteinen vår vokste altså opp noen hundre meter fra Nadderud stadion, men han har vært bosatt i langt mer eksotiske nabolag. 

- Jeg har jo bodd i Afrika, i Botswana, med familien, og da var jeg veldig god til å svømme. Jeg var god i alle fire stiler, og jeg ble faktisk Botswana-mester i brystsvømming! 

Annonse fra Eliteserien: