Møt en verdensmester på Nadderud 5. desember

Lyst til å se Adrian Krog gjøre sine feteste fotballtriks før avspark og i pausen mot Rosenborg? Eller hilse på noen A-lagsspillere, bli med på konkurranser, få litt julegodt og bygge opp julestemningen? Da er Nadderud stadion stedet å være søndag fra 15.30!

Annonse:

Etter en herlig 3-0 seier over Kristiansund forrige runde gleder vi oss til å  møte Rosenborg i en sesonginnspurt som blir vanvittig spennende. Kampstart er 17.00, men vi åpner portene til vårt julemarked allerede 15.30. Så hva med å varme opp før kampen med nissen, Stabukken og ikke minst en verdensmester i fotballtriksing?

Kjøp billetter til Stabæk - Rosenborg her

Julegaveinnsamling, juletresalg og julenisse

Julen handler om så mye mer enn å få. Ikke minst handler det om å gi, både av tid og av omtanke, til andre. Julemarkedet på Nadderud søndag skal handle om både å gi og å få.

Vi  oppfordrer derfor alle små og store blaa i første omgang til å gi. Denne gangen til de som ankommer Norge i disse dager, fra land med krig og konflikt, usikkerhet, sult og brutalitet.

Pakk inn en liten eller stor gave, sett en lapp på med hvilken alder og hvilket kjønn gaven passer til, og lever den på vårt julemarked fra klokken 15.30 søndag. Vi sørger for å gi gavene videre til Bærum Røde Kors som jobber med og for flyktninger.

Juletresalg blir det også, og du kan kjøpe treet ditt før kamp og hente det etter kampslutt. Blaa'ere tre kan du ikke få, og åpningstider for juletresalget fremover finner du nederst i teksten.

Møt A-lagsspillere og vår verdensmester i fotball-triksing! 

 A-lagsspillere som ikke er i tropp denne søndagen kommer også innom, og de tar gjerne en liten prat, skriver autografer og deler ut noen overraskelser til barna. Det samme gjør verdensmester Adrian Krog. Han skal vise oss triks i verdensklasse, men også triks publikum kan lære seg. Autografer skriver han også gjerne.

I tillegg er vår gode samarbeidspartner MOT tilstede med konkurranser og premier, Stabæk-butikken bugner av blaa julegaver og Stabukken gleder seg til å dele ut ut deilig julegodis. Denne søndagen blir det altså alle muligheter til å få skrudd opp både adrenalinet og julestemningen skikkelig før kamp!

Lysten på en Volkswagen ID.4 for en helg?

Vår samarbeidspartner Møller Bil Asker & Bærum låner ut en Volkswagen ID.4 til en heldig vinner helgen 10.-12. desember. Høres det fristende ut er det bare å stille på julemarkedet, krysse fingrene og bli med på moroa. Vi minner også om at det blir VIP for våre samarbeidspartnere med julemat fra Høvikveien.

Åpningstidene for juletresalg

4-5. desember 13.00-20.00

6-9. desember selvbetjent salg med betaling via Vipps

10-22. desember 10.00-20.00

23. desember 10.00-15.00 om det er igjen trær.

Vi sees på Nadderud. Alltid. Uansett.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: