Møt Jonas Vatne Brauti

Noen som husker NM-kvalik 2018 der vi nesten røk ut på Ullern-banen? Gjett hvem som passet målet for hjemmelaget.

Annonse:


Navn: Jonas Vatne Brauti
Nasjonalitet: Norsk
Født: 14. mai 1999
Posisjon: Keeper

Han var formidabel, den unge Ullern-keeperen, og det måtte ekstraomganger til før Stabæk til slutt vant 5-3. Og det var nok mange blaa som bet seg merke i keeperhelten fra Ullern denne dagen.

- Det var gøy, det, men selvsagt surt å ryke ut etter å ha ledet 2-0, sier Jonas, som nå er veldig fornøyd med tilværelsen hos nettopp motstanderen i denne NM-kampen.

Treningslyst

- Det er lett å trives i Stabæk. Klubben tør å satse ungt, og jeg opplever at det er et veldig godt treningsmiljø her. Vi er gode til å pushe hverandre, samholdet er bra og jeg har virkelig lyst til å dra på hver eneste trening, sier Brauti.

Og det var en faktor til som gjorde at han gjerne ville til Stabæk.

- Keepertrener Espen Granli. Jeg har alltid hatt lyst til å samarbeide med han, og jeg er sikker på at Granli kan hjelpe meg med å utvikle meg videre.

Topp fem - minst

Ved siden av fotballen bruker Jonas tiden godt med studier i økonomi og administrasjon på B.I. Og hva tenker studenten og keeperen om Stabæks plassering på tabellen, når denne underlige sesongen 2020 en gang avsluttes?

- Jeg tror vi ender topp fem - og meget mulig høyere opp enn femteplass.  Vi må fortsette å pushe hverandre, jobbe for hverandre og bli en enda bedre enhet. Det aller beste er å vinne sammen som et lag, og jeg ønsker i hvert fall å bidra som best jeg kan, sier Jonas Vatne Brauti bestemt. 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: