Møt Mats Solheim

Han har trivdes i Stabæk fra første stund, den tidligere Hammarby-spilleren. Og han har en instagramkonto vel verdt et besøk.

Annonse:


Nasjonalitet: Norsk

Fødselsdato: 3. desember 1987

Posisjon: Forsvar

Draktnummer: 

Mats Solheim's lange fotballkarriere startet i vakre Loen, der han er født. Han har gått veien fra 5. divisjon og oppover i divisjonene med Stryn, Sogndal, Kalmar og Hammarby, der han har vært de fem siste årene. Og hvor han tydeligvis er blitt en yndling blant supporterne. 

- Relasjonen til Hammarby-fansen ble etter hvert sterk, sier Mats.

Det gav Hammarbyklanen et tydelig uttrykk for da de bad om å få besøke Nadderud på første hjemmekamp for å hylle Mats Solheim med en pris. Mats takket nemlig for seg i Hammarby med å skåre det siste målet i sin og sesongens siste hjemmekamp.

Nå gleder han seg til å gi det han har for Stabæk og klubbens supportere.

- Jeg er sikker på at jeg vil trives godt i Stabæk. Inntrykket av klubben har vært veldig godt fra dag en, med imøtekommende og varme mennesker overalt, og en bra spillergruppe med gode verdier, sier Mats Solheim.

Han vil gjerne bidra med sin erfaring til vår unge spilerstall.

- Jeg håper vi gamlingene på laget, som har opplevd mye og har erfaring med både opp og nedturer, kan hjelpe og dele det vi kan med alle våre unge talenter, sier Mats.

Forøvrig er han utdannet økonom, har familie med to små gutter, og han liker å spille gitar, male og lese. Og han har altså ca 23.000 følgere på Instagram - det får man ikke uten å "bjuda på"!

- Og så liker jeg veldig godt å klatre, å gå i fjellet, å padle - aktivitetsbehovet er rimelig stort, ja.

Mats Solheim er veldig, veldig glad for at han fortsatt  kan ha fotball som levebrød.

- Fotball er en stor pasjon. Nå kjennes det så bra å være akkurat her i Stabæk. Målet mitt for sesongen er å holde meg skadefri og å være så god som mulig for laget. Og topp seks, det bør vi klare.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.06.2020
Skrevet av: Ellen Rønning / Video: David A. Lunde