Møt Robert Marcus Sandberg

Det heter han nemlig, vår eminente sisteskanse, som har store forventninger til 2020-utgaven av Stabæks A-lag herrer.

Annonse:


Navn: Robert Marcus Sandberg
Nasjonalitet: Svensk
Født: 7. november 1990
Posisjon: Keeper

Draktnummer: 12

Sandberg kom fra Vålerenga i august 2018, og har for lengst etablert seg i Bærum med familien sin - samboer og to barn. Keeper'n vår, som har kontrakt ut 2022, trives veldig godt i Stabæk og synes klubben er i riktig god utvikling nå, etter noen litt strevsomme sesonger.

Snart klare for Europa?

- Intensiteten på treningene er markert høyere, og viljen til å vinne kamper er kruttsterk. Vi skal helt klart heve oss ytterligere i 2020 - kanskje vi til og med kan snuse på europaspill, sier en offensiv Sandberg. 

Han håper og tror på ytterligere forsterkninger av laget, og han mener tiden er inne for å tørre å være ambisiøse.

- Vi jobber mye og godt med vårt organiserte spill, og vi utvikler ytterligere det vi var bra på i 2019, forsvar og kontringer. Hvor vi havner på tabellen til slutt? Tja - skal man tippe med hjertet eller hjernen... - jeg sier vi blir fire, jeg!

Sommarlov på Tjørn

Når Marcus og familien får noen etterlengtede sommerdager sammen, går turen helst til hjemplassen Tjørn, en øy i nærheten av Gøteborg.

-  Å få være sammen med barna, familien og gamle venner, bade, grille og nyte sommeren - det er det aller beste jeg vet. Sommeren er ofte travel for fotballspillere, så når først anledningen byr seg passer vi på å få det beste ut av de feriedagene vi har.

Hockey vs fotball

Forøvrig er det litt tilfeldig at Marcus Sandberg ble profesjonell fotbalspiller.

- Jeg var en absolutt brukbar hockeyspiller, og syntes hockey var enda morsommere enn fotball, men i dag er jeg jätteglad for at jeg valgte fotball, og at jeg til og med kan ha det som mitt levebrød.

Det er alle vi med Blaa hjerter også glade for, Marcus!

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: