- Nå er alt fryd og gammen

Det var en glad og nybakt pappa Yaw Ihle Amankwah som fikk testet formen mot slutten av oppgjøret mot Bodø/Glimt 30. juli. Velkommen til verden, Samuel!

Annonse:

Mandag morgen ble vår staute forsvarsspiller pappa for første gang.

- 57 centimeter og 3890 gram - lang og tynn og skjønn, sier Yaw og smiler i sola etter restitusjonstrening på Nadderud fredag.

Nå er pappa Yaw også friskmeldt etter en måned med skade, så dette er en bra uke for den lille familien.

- Jeg tenker på og gleder meg selvfølgelig enormt mye over familien min, i tillegg var det veldig godt å komme inn mot slutten av den kampen og være i gang igjen. Og for en fantastisk moral det er i dette unge laget vårt!

Yaw er imponert over hvordan laget kjempet seg tilbake etter å ha ligget under med to mål før første omgang var halvspilt.

- Det kaller jeg lagmoral. Vi kunne gått til kampen mot Bodø/Glimt med masse relevante unskyldninger i tilfelle tap. Men det gjorde vi ikke. Vårt utgangspunkt er at vi skal vinne alle fotballkamper, og aldri gi opp en seier. Vi når fremdeles ikke vårt toppnivå i alle kamper, men vi har hevet bunn-nivå betraktelig. Det kan kanskje høres litt kjedelig og defensivt ut for våre supportere, men det er så viktig for stabiliteten og tryggheten i spillet vårt. Og vi kunne godt ha vunnet i torsdag, sier Yaw.

Han har også tatt for seg lagets prestasjoner gjennom det siste kalenderåret, og det viser at vi kun har fire tap i den perioden. De er mot Molde og Rosenborg, så det lar seg virkelig høre.

- Vi gleder oss til å reise til Haugesund søndag og skal gjøre alt for at  tapsstatistikken forblir uendret, sier Yaw, som foreløpig tilbringer nettene på gjesterommet hjemme -  med ørepropper. 

Det betyr at Janne's formaning om nok mat, drikke og søvn er ivaretatt selv for en nybakt pappa.

Gratulerer med familieforøkelsen!

 

 

Annonse fra Eliteserien: