Nå faller avgjørelsen - er du med de siste 90 minuttene?

Det er i Skien det endelige slaget vil stå. Slaget om kvalikplassen. Seier mot Odd garanterer oss en ekstra sjanse til å spille eliteseriefotball i 2022.

Annonse:

Forutsetningene er klare. Stabæk ligger to poeng foran Brann, og tre poeng foran Mjøndalen før siste runde i Eliteserien. Seier mot Odd i Skien betyr at Stabæk skal spille kvalik onsdag 15. desember, helt uavhengig av hva som skjer i de andre kampene. Og det er selvsagt det vi går for. Det er fortsatt helt opp til oss selv. La oss gripe den muligheten med begge hender. 

Oppfordringen går ut til hele Stabæk-familien. Nå gjelder det. Det er tre poeng til som skal deles ut, og det stopper der. En kvalikplass ligger i potten - en stor mulighet for oss til å berge plassen og fortsatt spille eliteseriefotball i 2022. 

Kjære supportere! Vi håper så mange som mulig ønsker å være med til Skien. Søndag 12. desember kl. 17 starter kampen. Det er bare noen få meter igjen av oppløpssiden. Dette skal vi klare. Vi har det i oss.

Et massivt bortefelt med sang, heiarop og masse kjærlighet for de som skal ut der i krigen for oss alle sammen, det er det vi trenger en aller siste gang i Eliteserien 2021. Dere har vært strålende i så mange bortekamper før i år. Klarer vi å gjenskape det, gir vi spillerne et langt bedre utgangspunkt for å ta dette hjem. 

Billettene koster kun kr. 100,-

Billetter til bortefeltet på Skagerak Arena kjøper du her.

Stabæk Support arrangerer busstur til Skien. 

Påmelding for medlemmer

SS åpner turen også for ikke-medlemmer! Pris for ungdom under 18 kr 50,- Pris over 18 kr 100,-

Påmelding for ikke-medlemmer

Annonse fra Obos-ligaen: