Nedtur i Trondheim

Til tross for nok en Ohi-scoring, ble Stabæk mange hakk for lave for Eliteserie-debutant Ranheim.

Ranheim gikk opp i ledelsen etter bare et halvt minutt spilt, og de doblet den ledelsen etter 20 minutter. Etter pause så Stabæk friskere ut, men Ranheim fikk likevel scoret sitt tredje. 3-0 til Eliteserie-debutanten etter 50 minutter.

Stabæk fikk reduseringen sin noen minutter etter. Daniel Granli slo et glimrende innlegg rett på hodet til Ohi Omoijuanfo, som ga ballen et følsomt hodestøt. Scoringen tente et ørlite håp.

Hvilket døde ut noen minutter senere når Ranheim ble tildelt straffespark som de eksepderte i mål.

Stabæk-trener Toni Ordinas har selv sagt at han misliker unnskyldninger mer enn noe annet, og det sier seg selv at det kommer til å jobbes intenst på Nadderud inn mot møtet med Sandefjord kommende helg.