Nesten-opphenting i Sogndal, men bare nesten

Vi startet brukbart i Sogndal og fikk en tidlig scoring annullert, men deretter var Sogndal effektive og ledet hele 4-0 etter en drøy time. Vi satte inn en sterk sluttspurt, men det holdt dessverre ikke.

Annonse:

Dermed endte det 4-3 til Sogndal og vi gikk på vårt første tap siden april.

– Det er unødvendig at det blir 4-0. Jeg føler de målene vi slipper inn er for enkle. Vi gjør det vanskelig for oss selv. Det er surt, sa en veldig skuffet Fredrik Krogstad etter kampen.

Hør hele intervjuet med Krogstad her, og les videre hva Eirik Kjønø hadde å si etter kampen:

Kjønø etter kampen:

Kjønø var som alle andre skuffet etter en merkelig fotballkamp som endte med tap i Sogndal.

– Det er en spinnvill fotballkamp. Jeg kan ikke huske å ha vært med på noe lignende. Jeg synes egentlig vi åpner godt, og scorer vi det første er jeg sikker på at vi vinner kampen. Men vi forsvarer oss altfor dårlig. Det er for mye rom og de scorer fire litt for enkle mål. Vi kan ikke slippe inn fire mål på bortebane, sier Kjønø.

– Så kommer vi tilbake og scorer tre, og har tid til å score fire, så vi sitter jo med følelsen av at vi burde få mer ut av det. Men vi gir det bort og det er skuffende. Det må vi ta tak i, fortsetter Kjønø.

– Vi bør score flere og skape flere store sjanser. Det klarer vi ikke i dag. At vi ikke scorer før det er spilt 67 minutter med det overtaket vi har, det er vanskelig å tro. Men vi må bare lære av dette og rette opp i feilene.

Slik startet vi mot Sogndal:

Lagoppstillinger 2022-SOGNDAL.jpg

Søndag skal vi slå sterkere tilbake, når Skeid kommer på besøk på Nadderud.

Annonse fra Obos-ligaen: