NISO's hederspris til Ingrid Hjelmseth

Det velfortjente prisdrysset over vår levende legende Ingrid Hjelmseth bare fortsetter. I løpet av en snau uke har hun blitt kåret til Årets spillerforbilde på Fotballfesten, hun har mottatt Kniksenprisen, og søndag kveld ble hun tildelt NISO's hederspris. Og selvfølgelig ble hun også Årets Stabækspiller!

Annonse:

Ingen tvil om at det har vært en spesiell høst for Ingrid. Først var det skaden som ødela for hennes aller siste sesonginnspurt. Så fulgte en følelsesladet tid full avskjeder med medspillere, frivillige, administrasjon og publikum. Og så begynte prisene å renne inn, og toppet seg med NISO's hederspris søndag.

- Det var utrolig gøy! Og jeg setter ekstra stor pris på at ikke bare innsatsen på fotballbanen blir lagt merke til, men at også min innsats i NISO som styremedlem og som spillerrepresentant for landslaget har vært viktig og blir satt pris på. NISO er jo utøvernes egen organisasjon, og det er ekstra gøy når dine egne kollegaer uttrykker at du har betydd mye for sporten du har drevet med på toppnivå i så mange år.

Ingrid smiler og forteller at uken har vært magisk.

- Jeg er utrolig beæret og ydmyk over all heder og oppmerksomhet jeg har fått! Nå gleder jeg meg til et liv hvor ikke trening og jaget etter hele tiden å bli litt bedre står i fokus.

Keeperlegenden vår gleder seg til mer tid med familien, og til å få tid til å gjøre helt andre ting. Men heldigvis høres det ut som hun fremdeles kan tenke seg å bidra der hun er så suveren.

-  Jeg håper å få bidra på en eller annen måte i fotballen. Keeperplassen - eller posisjonen -  er jo min store lidenskap, og jeg vil gjerne dele min erfaring og kunnskap, avslutter Ingrid Hjelmseth.

For en fantastisk ressurs hun har vært for klubben vår - og for et raust ønske om fortsatt å bidra!

Annonse fra Eliteserien: