DSC07697-2

Nok en storseier på Nadderud

Vi tok en solid seier i NM etter å ha knust Bryne 5-1!

Annonse:

Hør hva Nicolai Næss hadde å si etter et kremmerhus selv og en solid lagseier:

Se høydepunktene fra kampen her:

Husk NM-trekningen allerede i kveld 21:45.

Slik stilte vi mot Bryne:

Asset 1 Asset 2
1
Rossbach


2
Pedersen
4
Næss
Goal 35'
11
Walstad
Substituted out 87'


19
Riise
14
Roberts
Substituted out 83'
6
Christensen
20
Andresen

17
Olderheim
Substituted out 66'
Goal 47'

9
Diabaté
Substituted out 66'
21
Spiten-Nysæter
Substituted out 66'
Innbyttere
23
Ulla
29
Ekorness
Substituted in 87'
3
Øya
10
Geelmuyden
8
Hegardt
28
Tobiassen
Substituted in 66'
7
Eggen Vinge
Substituted in 66'
Goal '
22
Fardal Opseth
Substituted in 66'
Goal '
27
Wendt
Substituted in 83'
Innbyttere
 • 23
  Ulla
 • 29
  Ekorness
  Substituted in 87'
 • 3
  Øya
 • 10
  Geelmuyden
 • 8
  Hegardt
 • 28
  Tobiassen
  Substituted in 66'
 • 7
  Eggen Vinge
  Substituted in 66'
  Goal '
 • 22
  Fardal Opseth
  Substituted in 66'
  Goal '
 • 27
  Wendt
  Substituted in 83'

Starten av førsteomgangen var ikke preget av de svært store sjansene, selv om begge lag hadde noen antydninger til å skape muligheter foran mål. Diabate hadde en heading i bakken og over mål. Vi styrte likevel mye av banespillet, men uttellingen manglet etter første halvtimen.

Stabæk-ledelse

Men når det først ble mål, så var det av det vakre slaget. Fra 35 meter fyrte Næss av et nydelig skudd som gikk på innsiden av venstre stolpe. Utagbart for Bryne-keeper, og et fantastisk skudd. Dette kan fort bli årets mål! Unggutten Riise var det som spilte den målgivende pasningen tilbake til Næss. Stabæk ledet dermed etter 35 minutter.

Bryne prøvde å svare raskt. Brynes Sjur Jonassen kom alene mot Rossbach, men vår sisteskanse viste reaksjonsevne da han gikk ned og fikk blokkert sjansen.

Vi fikk en siste mulighet før pause da Olderheim la ut til Spiten på venstresiden. Sistnevnte spilte ut til Roberts, som fyrte av et kraftskudd som gikk rett over tverrliggeren fra ca. 20 meter.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Spiten-raid og Olderheim-scoring

DSC07687.jpg
Olderheim chipper inn 2-0.

Spiten stormet frem mot Bryne-målet, dro av en forsvarer, og uselvisk slo han rett ut til Olderheim på høyre side. sistnevnte skøyt ballen hardt opp i tverrliggeren og i mål. Kaldt utført av Olderheim, og mesterlig angrep av våre unggutter etter 47 minutter.

Bryne var nære på etter 54 minutter da de fikk lagt inn til 5-meteren, men Walstad var på rett plass til rett tid og fikk klarert til corner.

Bryne hadde en kjempemulighet etter 73 minutter. Sigurd Grønli fyrte av fra 18 meter litt til venstre i forhold til 16-meteren, et skudd som gikk mot lengste stolpe, men en veldig god Rossbach i Stabæk-målet fikk slått ballen til corner.

Vinge-mål

Stabæk økte til 3-0 etter 82 minutter. En lang ball opp fra Rossbach nådde Vinge langt inne på Brynes banehalvdel. Han slo ut til Andresen, og sistnevnte gikk for et skudd mot lengste, men ballen gikk i stolpen og i beina på Vinge som plasserte ballen i mål.

Opseth-mål

Og det skulle bli mer. Vinge vendte av på midten og stormet framover og slo ut til venstre hvor Andresen ventet. Sistnevnte slo en pasning tvers over til Opseth på motsatt side som prikket inn kampens fjerde mål etter 83 minutter.

5-0

Like etter økte vi til 5-0 da Wendt slo et innlegg fra høyre siden som en Bryne-forsvarer satte i eget mål. Stabæk leverte et målshow på Nadderud denne onsdags ettermiddagen.

Bryne fikk et trøstemål helt på slutten da Scriven kjempet inn Brynes eneste mål. 

Det var det siste som skjedde i kampen og vi vant formidabelt 5-1.

Annonse fra Obos-ligaen: