• 22
    Goal '
  • 27
    Wendt

Starten av førsteomgangen var ikke preget av de svært store sjansene, selv om begge lag hadde noen antydninger til å skape muligheter foran mål. Diabate hadde en heading i bakken og over mål. Vi styrte likevel mye av banespillet, men uttellingen manglet etter første halvtimen.

Stabæk-ledelse

Men når det først ble mål, så var det av det vakre slaget. Fra 35 meter fyrte Næss av et nydelig skudd som gikk på innsiden av venstre stolpe. Utagbart for Bryne-keeper, og et fantastisk skudd. Dette kan fort bli årets mål! Unggutten Riise var det som spilte den målgivende pasningen tilbake til Næss. Stabæk ledet dermed etter 35 minutter.

Bryne prøvde å svare raskt. Brynes Sjur Jonassen kom alene mot Rossbach, men vår sisteskanse viste reaksjonsevne da han gikk ned og fikk blokkert sjansen.

Vi fikk en siste mulighet før pause da Olderheim la ut til Spiten på venstresiden. Sistnevnte spilte ut til Roberts, som fyrte av et kraftskudd som gikk rett over tverrliggeren fra ca. 20 meter.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Spiten-raid og Olderheim-scoring

Olderheim chipper inn 2-0.

Spiten stormet frem mot Bryne-målet, dro av en forsvarer, og uselvisk slo han rett ut til Olderheim på høyre side. sistnevnte skøyt ballen hardt opp i tverrliggeren og i mål. Kaldt utført av Olderheim, og mesterlig angrep av våre unggutter etter 47 minutter.

Bryne var nære på etter 54 minutter da de fikk lagt inn til 5-meteren, men Walstad var på rett plass til rett tid og fikk klarert til corner.

Bryne hadde en kjempemulighet etter 73 minutter. Sigurd Grønli fyrte av fra 18 meter litt til venstre i forhold til 16-meteren, et skudd som gikk mot lengste stolpe, men en veldig god Rossbach i Stabæk-målet fikk slått ballen til corner.

Vinge-mål

Stabæk økte til 3-0 etter 82 minutter. En lang ball opp fra Rossbach nådde Vinge langt inne på Brynes banehalvdel. Han slo ut til Andresen, og sistnevnte gikk for et skudd mot lengste, men ballen gikk i stolpen og i beina på Vinge som plasserte ballen i mål.

Opseth-mål

Og det skulle bli mer. Vinge vendte av på midten og stormet framover og slo ut til venstre hvor Andresen ventet. Sistnevnte slo en pasning tvers over til Opseth på motsatt side som prikket inn kampens fjerde mål etter 83 minutter.

5-0

Like etter økte vi til 5-0 da Wendt slo et innlegg fra høyre siden som en Bryne-forsvarer satte i eget mål. Stabæk leverte et målshow på Nadderud denne onsdags ettermiddagen.

Bryne fikk et trøstemål helt på slutten da Scriven kjempet inn Brynes eneste mål.

Det var det siste som skjedde i kampen og vi vant formidabelt 5-1.