Nok et målpoeng for Bohinen

Emil Bohinen noterte seg for nok et målpoeng i årets første seier.

Annonse:

Emil Bohinen var nok en gang sentral da Stabæk slo Rosenborg i årets første seier. Bohinen åpnet dagens scoringsball etter et strålende oppbygd angrep. Nå står den høyreiste midbanespilleren med en scoring og en assist etter tre spilte serierunder. Han sier selv at sesongen har begynt bra for hans egen del.

–Syntes jeg har åpnet bra. Jeg kom inn i den første kampen, og føler jeg gjør det bra. Det var litt tøft sist kamp, men så slår vi tilbake i dag. Det er deilig, sier en fornøyd Bohinen.

Målet er Bohinens første  i Eliteserien. Han forklarer hvordan han opplevde det slik.

– Det er et fint angrep som vi bygger opp bra. Innlegget kommer fra Ronald som jeg styrer inn med høyrefoten. Det er litt flaks at den går via en Rosenborg spiller, og triller rolig inn i mål. Men mål er mål!

Hold av 28. april. Da er det Stabæk mot Bodø/Glimt på Nadderud. Kjøp billett nå. 

Emil mener vi har mer godt i vente fra han sin side, og sier at han vil fortsette å produsere målpoeng.

– Jeg kommer nok til å få mer assist enn mål, tror jeg. Jeg er ikke akkurat en notorisk målscorer, men jeg kommer til å skyte mer. Så vet jeg at jeg har en farlig fot, så forhåpentligvis er ikke det de siste målpoengene mine.

Franc Boli var nok en gang på scoringslista i dagens seier. Han sier at laget vil få veldig mye ut av en sånn type kamp.

– Jeg elsker å spille sånne kamper, det er veldig motiverende. Det er viktig med en sånn type seier, og at alle er glade. Jeg er veldig glad, det er ikke så mange andre beskrivende ord om denne seieren, sier en fornøyd Boli.

Annonse fra Eliteserien: